4. marts 2019

Eldrup Event - Ugens Virksomhed, uge 10 – 2019

For otte år siden valgte indehaver af Eldrup Event – Jan Eldrup – at nu skulle der ske noget andet. Nu skulle Jan beskæftige sig med noget, som ingen andre rigtig gjordeSåledes startede den tidligere anlægsgartner som forhandler af balloner. I dag leverer Eldrup Event hundrede procent nedbrydelige balloner til hele Danmark og i forbindelse med alle mulige forskellige slags events.  

Puster over 100.000 balloner op årligt 

For Jan og Eldrup Event er det kun gået fremad siden firmaets grundlæggelse. Jan puster over 100.000 balloner op årligt, og det brede udvalg af balloner, som han kan tilbyde, giver mange forskellige typer af kunder rundt i hele landet.  

- Jeg laver alt med balloner. Jeg dekorerer til fester, til butiksåbninger, messer, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Jeg har mange forskellige kunder i hele landet, hvilket jo nok blandt andet skyldes, at jeg kan tilbyde mine kunder mere end 1000 forskellige balloner at vælge imellem. De kan både vælge farve og tema, og de får jo en masse for få penge, forklarer Jan Eldrup. 

Blandt Jans mange kunder tæller en masse både private kunder og større kæder som Louis Nielsen, Flying Tiger, Intersport, Sportsmaster, Aldi og Lidl. 

Hundrede procent nedbrydelige balloner 

De mange balloner, som Jan sælger til kunder i hele Danmark, er ikke hvilke som helst balloner. Jan har stort fokus på, at de balloner, som han sælger, er produceret med miljøets velbefindende for øje.  

De balloner, jeg sælger, modtager jeg fra verdens største ballonfabrik, som er beliggende i Mexico. Jeg går meget op i, at jeg udelukkende sælger hundrede procent nedbrydelige balloner. De er lavet af ren latex og forgår i naturen efter halvandet år, ligesom blade fra træer gør.  

Med balloner fra Eldrup Event tilfører du din fest, dit jubilæum og din store dag en masse passende, festlig og farverig pynt, der ikke koster særlig meget at erhverve sig.  

Fair priser og ekstrem god kundeservice 

Når du vælger at handle balloner hos Jan og Eldrup Event, kan du være sikker på at skulle betale en fair pris for dine produkter og dertil modtage særdeles god kundeservice. Jan elsker glade kunder, og af netop denne grund er prisen og kundeservicen så god, som den er.  

- Man skal selvfølgelig have priser, der gør, at man tjener på det, man går og laver. Folk finder mine priser fair, og min kundeservice finder de god. Dette kan jeg godt forstå, for det er nemlig også tilfældet. Jeg elsker at have glade kunder, og jeg glædes oprigtig ved at glæde mine kunder. Måden, som jeg har drevet Eldrup Event på indtil videre, skal fortsætteog så skal det hele nok gå, slutter Jan Eldrup.  

Kontakt Eldrup Event 

Bogensevej 49, 5464 Brenderup 
Telefon: 28 19 23 49 
Mail: jan@eldrupevent.dk  
Web: https://www.eldrupevent.dk/  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også