23. juni 2022

Bliv trainee ved landets førende

Drømmer du om en trainee plads hos en af landets førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder? 

BDO søger lige nu trainees på deres kontorer i hele landet. Som trainee hos BDO bliver du klædt godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans. BDO skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

BDO investerer over en halv million i hvert enkelt uddannelses- og udviklingsforløb, fordi de tror på, at du med de rette forudsætninger og muligheder kan blive fremtidens rådgivende revisor eller starte din karriere inden for business & outsourcing. 

3 forskellige traineestillinger

En indenfor rådgivning og revision af virksomheder, en indenfor revision af store organisationer og en indenfor digital bogføring, løn og controlling. I alle stillingerne får du mulighed for at arbejde med hele paletten af opgaver for kunder. Du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et godt indblik i dansk erhvervsliv. Du kan læse meget mere om de tre forskellige stillinger her.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du BDO's interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål.

Læs mere om BDO på BEST OF Fyn.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også