28. marts 2022

Økonomimedarbejder søges hos Nordfyns Bank

Nordfyns Bank søger en kompetent økonomimedarbejder til deres hovedkontor på Dannebrogsgade 1 i Odense C.

Du vil indgå i et velfungerende team på 5 medarbejdere. Dit job vil bestå i løsning af opgaver inden for Finansafdelingens forskellige funktioner, der er økonomi, likviditet, fonds- og depotadministration samt udlandsområdet.

Du vil bl.a. skulle deltage med:

  • Udførsel af diverse interne kontroller, afstemninger og analyser
  • Diverse administrative og bogføringsmæssige opgaver
  • Diverse opgaver ved udarbejdelse af eksterne og interne regnskaber
  • Rapportering til myndigheder, herunder Finanstilsynet

OM DIG

Du er motiveret for at løse opgaver i Finansafdelingen og være med til at videreudvikle opgaveløsninger. Du har lyst til at arbejde med tal og er god til at formulere dig på skrift.

Du er åben for en bred vifte af opgaver, som både vil omhandle en række rutineopgaver og til tider diverse ad hoc projekter samt afløsning rundt i afdelingen i ferieperioder.

Den ideelle kandidat har erhvervserfaring fra et revisionskontor eller en økonomifunktion samt en videregående uddannelse som Finansøkonom, Finansbachelor, HD (R) - eller anden relevant uddannelse.

Det er ikke et krav, at du har kendskab til den finansielle sektor, man du skal have lyst og evne til at sætte dig ind i regler og praksis på området.

Du er rutineret Excel-bruger og vant til at bruge it-værktøjer i opgaveløsningen.

OM NORDFYNS BANK

Hovedkontoret er en nybygget ejendom med fantastiske faciliteter, beliggende som nabo til Odense Banegård Center. Banken har egen p-plads ved bygningen.

Nordfyns Bank er en stærkt funderet bank og har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vores kunder fremhæver vores tilgængelighed som et af de væsentligste parametre, når de nævner, hvad der er vigtigst for dem i samarbejdet med os. Vi er bevidste om vores begrænsninger, men i langt højere grad om vores muligheder.

Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve, at de fleste beslutninger kan træffes meget hurtigt.

Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Hvis du har uddybende spørgsmål, kan du kontakte:
Finanschef Anette Langkilde-Lauesen på tlf. 59 48 93 62 eller Personale- og administrationschef Flemming Tholsgaard på tlf. 59 48 93 63.

SØG JOBBET HER.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også