25. marts 2022

Udvidet udvalg hos Pejsemontering Fyn

Besøger du Pejsemontering Fyn i deres hyggelige butik i Langeskov får du selskab af ejerne Lisbeth og Jørgen Rasmussen, der netop har udvidet udvalget med endnu flere gaveartikler, brugskunst og lokale specialiteter.

Så foruden et stort udvalg af pejse, brændeovne og biopejse kan den hjemmelige hygge nu også krydres med brugskunst og lokal producerede fødevarer fra Pejsemontering Fyn.

"Det er vigtigt at vide, hvor de ting, vi sælger, kommer fra, og hvem der har produceret dem, så vi vil rigtig gerne samarbejde med endnu flere lokale virksomheder", fortæller Lisbeth.

Besøger du butikken nu, er den bl.a. udsmykket med gaveartikler og påskepynt fra Maileg samt træfigurer fra Spring Copenhagen, du kan slukke tørsten med most fra Nybro Frugtplantage, og du kan forkæle smagsløgene med lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik. 

Er det i stedet en pejs eller brændeovn, du er på udkig efter til efteråret, kan du med fordel allerede begynde at lede nu. Se Pejsemontering Fyns store udvalg i butikken i Langeskov eller på deres hjemmeside HER.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også