15. oktober 2018

Bidro ApS – Ugens Virksomhed i Odense, uge 42 – 2018

Det hele startede i 1988 og med en gymnastiklærer, Lis Petersen, der mente, at bidronningeføde var godt for mennesket. Tanken har vist sig at være god. Siden dengang har Bidro ApS nemlig fungeret som succesfuld producent og distributør af diverse kosttilskudsprodukter. I spidsen for kosttilskudsfirmaet er i dag Marianne Danielsen og hendes mand, Steen Danielsen, der har været indehavere siden 2005.

Naturlige kosttilskudsprodukter udviklet af bidronningeføde

Skal man beskrive Bidro ApS med ét ord, er det oplagt at benytte sig af ’kosttilskudsfirma’. Firmaet laver nemlig naturlige kosttilskudsprodukter, vitaminer og crèmeserier, der er udviklet af bidronningeføde. Produktserien omfatter produkter til hele familien, og der er tale om et hovedfokus på naturlighed og på produkter, der altid skabes af kvalitetsråvarer.

- Det, vi altid slår på, og det, alle vores produkter bærer præg af, er, at vi altid bruger førsteklassesråvarer, og at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten på vores produkter. Dette gælder naturligvis heller ikke de produkter, som vi distribuerer for andre. Vi vil kun sælge og videresælge noget, vi kan stå inde for rent kvalitetsmæssigt, beskriver medindehaver Steen Danielsen.

Blandt de butikker, i hvilke du kan findes Bidro ApS-produkter, findes specialbutikker som helsekostbutikker og Matas. Du kan også finde produkterne i fitness samt på diverse webshops.  

Produktglæden, som kunder udtrykker, betyder alt

Spørger man Steen til, hvad der i særdeleshed driver ham og Marianne ved Bidro ApS-projektet, er svaret klart. Det er den store produktglæde, som firmaets brugere udviser og tilkendegiver.

- Det er klart glæden ved at hjælpe og gøre noget for andre, der rykker noget. Den positive respons, som vi får fra vores kunder, er massiv. Vi får ofte fortalt, hvor meget de kan mærke, at vores produkter virker. Det er jo den reneste form for anerkendelse, man kan få, når man er firmaet bag givne produkter, forklarer Steen.  

Fiskeolier, vitaminer, hår- og hudplejeprodukter samt diverse te-varianter er blot nogle af de produkter, som Bidro ApS’ produktportefølje udgøres af. Blandt de produkter, som Marianne og Steen Danielsen har udviklet, findes ’Bidro Kvinder’, som mange kvinder i overgangsalderen har glæde af, samt Bidro PMS, som mange kvinder drager nytte af i forbindelse med menstruation.

Skal blive ved med at udvikle produkter, der virker

Det, der betyder mest for både Marianne og Steen, er, at de kan blive ved med at udvikle produkter, der virker. Det er et hovedformål for parret, at de hele tiden skal kunne gøre en forskel, og det gør man ikke med produkter, der ikke har en effekt på brugeren.

- Vil du have kosttilskudsprodukter, der virker, er det vores produkter, du skal have fingrene i. Vi vil sådan set ikke producere eller sælge produkter, hvis vi ikke ved, at de virker og har en effekt. Det, der i sandhed har en stor værdi for os, er det faktum, at vi kan fortsætte med at udvikle produkter, der har en positiv effekt på kunden, slår Steen det slutteligt fast.

Ønsker du selv at prøve et Bidro ApS-produkt af, skal du besøge diverse helsekostbutikker eller specialbutikker som Matas. Der er også mulighed for at møde Steen, Marianne og resten af Bidro ApS, når der er boligmesse i Odense Congress Center d. 26., 27. og 28. oktober. Hér får firmaet nemlig sat en stand op. Blandt meget andet sælger de ud af noget økologisk fairtrade-te fra brandet, der hedder English Tea Shop.

Kontaktinformationer

Bidro ApS
Midskovvej 58
5370 Mesinge
Tlf: 70 25 08 07
info@bidro.dk 
https://bidro.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også