TotalTruck A/S - Vi løfter din service

Din lokale gaffeltruck leverandør på Fyn. Vi er leveringsdygtige med gaffeltrucks og Warehouse maskiner af høj kvalitet, samt en masse ekstraudstyr og tilbehør. Vi forhandler både nye og brugte gaffeltrucks, og ikke mindst er vi stærke på truck-udlejning.

Vilje skaber vejen

Det hele startede med 6 entusiastiske mænd, med stor passion for gaffeltrucks og vedligeholdelse, som tilbage i 2001 besluttede sig for at starte deres egen virksomhed, med fokus på vedligeholdelse og service inden for gaffeltruckbranchen.

Det viste sig hurtigt at være en god idé. Siden starten i 2001, er TotalTruck vokset sige store, og beskæftiger i dag over 20 mand og råder over 10 topudrustede servicevogne, egen lastvogn samt et moderne service- og reparations - og testcenter i Langeskov

Én leverandør 

TotalTruck A/S kan bryste sig at være totalleverandør, da de har indgået import - og samarbejdsaftaler med udvalgte importører og producenter inden for gaffeltruckbranchen. Blandt andet med CLARK gaffeltruck ”Built to Last”

TotalTruck har en målsætning om via kvalitet, tillid og fornuftig prispolitik, at skabe og drive en markedsførende servicevirksomhed for de fynske gaffeltruckbrugere.

Vil du vide mere om TotalTruck A/S?

Se gå ind på vores hjemmeside www.totaltruck.dk, og læs meget mere om vores udvalg af gaffeltrucks og vores mange services.


Følg med på Facebook