Foredragsholder og facilitator 

Stormvind er, hvad foredagsholder, Dorte Møller Madsen, kalder sig selv, når hun passioneret holder foredrag om digital strategi, sociale medier og social selling. Når det kommer til emnefelter som disse, er Dorte frontløber. Hun har over 20 års erfaring med løsningssalg og markedsføring, og dette kombinerer hun med teori, teknik og strategi, når hun holder foredrag for dig og din virksomhed - naturligvis med udgangspunkt jer og jeres kunder.

Dialogen foregår på alle niveauer, og Dorte er kendt for at være direkte og i øjenhøjde med sit publikum. Det væsentligste succeskriterie for Stormvind, er at rådgive sine kunder, ud fra hvor de befinder sig, så organisationen kan følge med, og få indarbejdet de nye rutiner. Det handler for Dorte om at skabe den helt rigtige strategi for din virksomhed. 

Både nationalt og internationalt, er Dorte Møller Madsen en flittigt brugt og anerkendt foredragsholder. Hun rådgiver inden for digital strategi, social selling og social business. Derudover underviser Dorte ofte i sociale medier, herunder i særdeleshed LinkedIn. Tilmed er hun Business Mentor, og giver én til én-sparring til eksempelvis direktører, salgschefer og ejerledere.

Stormvind blev startet ultimo 2012, og har på kort tid tiltrukket en bred skare af kunder - både i forhold til virksomhedsstørrelse og til branche.

Er du i tvivl om, hvor du bør starte online med din virksomhed?
- så start gerne med at give Dorte et ring på 26 82 95 94.