Vi matcher altid laveste netpris!

Altid billige hvidevarer, hos din Skousen forhandler.

Når husstanden får brug for at investere i eller udskifte de gamle hårde hvidevarer, kan din Skousen forhandlere bistå med mange års viden og erfaring.

Vi stræber efter at servicere dig med hvidevarer til fornuftige priser, som lever op til dine ønsker og behov. Herunder forhandler vi en lang række anerkendte mærker inden for hårde hvidevarer, sådan at du har et bredt udvalg at vælge imellem.

Køb af hårde hvidevarer

Vores erfaring fortæller os, at nogle kunder præcist ved, hvilke hvidevarer de går efter, mens andre har svært ved at vælge de rette. Vi tager hånd om begge kundegrupper.

For de kunder, der måtte have et ønske om at se vores sortiment af hvidevarer, inden de foretager et køb, kan din lokale Skousen butik i Middelfart være en løsning. Vores kompetente medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning.

Skulle der opstå spørgsmål til hvidevarer, er alle kunder selvfølgelig velkomne til at tage kontakt til vores medarbejdere på 64 41 67 67.

Skousen, ganske enkelt - den bedste handel

Skousen blev grundlagt af Preben Skousen tilbage i 1957 og blev oprindeligt drevet som familiedrevet virksomhed. Som den eneste i branchen har virksomheden således solgt hårde hvidevarer i mere end 50 år. Dette betyder, at Skousen har opnået værdifuld viden og erfaring, som kunderne kan trække på.

Find din lokale Skousen HER


Følg med på Facebook