ShopMiddelfart

VI BRINGER MIDDELFART TÆTTERE PÅ DIG

Mange ønsker at handle og støtte de lokale butikker, men som vi alle ved, er e-handel langt mere tillokkende på en kedelig grå regnvejrsdag. Derfor har vi skabt Shopmiddelfart.dk, som bringer de lokale butikker hjem til dig. Webshoppen er en fælles platform for alle butikker i Middelfart, hvor du kan finde et bredt udvalg af varer, hvad enten du leder efter tøj, elektronik eller lidt til den søde tand. 

Middelfart nu og i fremtiden 
Middelfart er særligt kendt for den unikke placering med skov, bælt, smukke broer og en spændende handelsby med mange små specialbutikker i byen og i oplandet. Det skal vi værne om – og det er vigtigt, at vi støtter op om de lokale butikker, som udgør et solidt fundament for vores gode byliv. Med denne webshop gør vi det nemt at handle og støtte lokalt.

Skabt lokalt, udviklet lokalt

Det er lykkedes at skabe Shopmiddelfart.dk, fordi Middelfart Handel og de lokale butikker - med støtte fra lokale virksomheder, er gået sammen og har gjort det muligt. Vores ønske er, at denne webshop skal vokse og udvikle sig. Derfor kan du altid kontakte os og komme med idéer og forslag til, hvordan shopmiddelfart.dk kan blive endnu bedre.

Kontakt os på:
mail: info@shopmiddelfart.dk eller tlf. 42 41 16 06


Følg med på Facebook