Severin

Fortryllende udsigt over Lillebælt

Hos os på Severin Kursuscenter garanterer vi dig en dejlig og afslappende atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme og godt tilpas.

Den fortryllende udsigt til Lillebæltsbroen er bl.a. en af grundende til, at kunder kommer tilbage igen og igen. Du kan som arrangør være sikker på en helstøbt oplevelse. Du vil få en fast kontaktperson, som altid står klar til at yde den bedst mulige service. Specielle behov før eller undervejs i et arrangement bliver derfor imødekommet hurtigt og fleksibelt.

Vi har i alt 14 undervisningslokaler med plads til mellem 15 og 200 deltagere, 15 grupperum og 77 værelser. Hvad enten du planlægger at holde kursus, konference, fester eller noget helt andet, kan Severin skræddersy et tilbud til dit næste ophold. Hele huset er i 2013 blevet nyrenoveret, og fremstår i dag lyst og indbydende.

Konferencerummene er udstyret med moderne teknisk udstyr. Der er bl.a. gratis trådløst internet i hele huset, AV-udstyr, DVD-kameraer m.m. Der er desuden to serviceteknikere, der altid er parate til at hjælpe.

Du kan desuden kombinere den traditionelle konference med for eksempel teambuilding eller andre aktiviteter såsom maler-workshop faciliteret af Severins velrenommerede kunstner og gallerist Anette Walther, whalewatching på Lillebælt eller træklatring. Der kan sammensættes et program, der passer til lige præcist jeres virksomhed.

Restauranten tilbyder lækker mad der passer både til kurser, konferencer og fester. Severin Kursuscenter bruger kun de bedste råvarer, når der skal sammensættes menuer til dig. Maden bliver lavet med respekt for dyrevelfærd og økologiske værdier.

Kort sagt - alle muligheder:

  • Teambuilding
  • Konferencer
  • Restaurant
  • Kurser
  • Fester m.m.

Kontakt os gerne for tilbud og yderligere oplysninger...


Følg med på Facebook