I skønhedens tegn

Mit navn er Sabrina Sarkinovic. Jeg er indehaver af SabiCARE, som ligger i Middelfart, lidt uden for centrum. Jeg blev uddannet, autoriseret og lægeeksamineret kosmetolog i 2009, og har foruden dette arbejdet på en klinik i Vejle. Mit speciale er inden for hudpleje, bryn/vipper og hårfjerning.

Mit arbejde som kosmetolog er en livsstil for mig, og jeg mærker en glæde ved at kunne gøre en forskel for mine kunder, men også at give dem en god oplevelse. Min kærlighed for SabiCARE gør, at jeg altid er topmotiveret og professionel.

SabiCARE – I Skønhedens tegn

Hos SabiCARE byder vi dig velkommen i vores lille klinik, med et lyst og varmt lokale, som danner rammerne for ro, afslapning og velvære.

Hos SabiCARE tilbydes ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, kropsmassage, make-up lægning både som hverdags, aften og brude make-up. Vi tilbyder også bryn og vipper, både farvning og retning.

SabiCARE sammensætter den behandling du ønsker, og ud fra dine individuelle behov. Du får altid den mest kompetente vejledning med dig, så du altid kan føle dig tryg og sikker.

Vi lægger stor vægt på, at du efterlader klinikken med følelsen af en god oplevelse og lysten til at vende tilbage. Derfor har vi hos SabiCARE kvalitet, service og menneskeligheden i fokus, hvilket fremgår i alle facetter af vores arbejde. Vi skaber resultater med vores produkter, som er nøje udvalgte, og med vores faglige kompetence. Hos SabiCARE er alle velkommen, kvinder såvel som mænd og i alle aldre.

Vi er forhandler af hudplejeserien Nimue Skin Technology, Mineral make-up serien MINERALOGIE og kropsserien Lycon Spa.

Kom ind til en uforpligtende snak om dine muligheder for behandling.

Åbningstider:

Mandag................................10:00 - 15:00
Tirsdag.................................10:00 - 14:00
Onsdag.................................10.00 - 15.00
Torsdag................................10:00 - 18:00
Fredag-Søndag..........................Lukket


Følg med på Facebook