Rotpunkt Køkken Odense

Rotpunkt Køkken i Odense er indrettet i åbne, lyse lokaler, og i udstillingen finder du køkkener, bade, bryggerser, skænke, reoler og garderober i enhver stilart. Uanset om du er til den minimalistiske og skandinaviske stilart eller den klassiske romantiske stil. Rotpunkt Køkken Odense tilbyder moderne køkkener, luksus køkkener, køkken til studielejligheden, herregården, patriciervillaen og alle boligtyper derimellem.

Alle køkkener og bade fra Rotpunkt er naturligvis FSC og PEFC certificerede og af høj kvalitet udført med tysk grundighed. Kom ind i butikken, og få inspiration til dit nye køkken eller bad, og se de mange stilarter, materialer og farver. Vi tilbyder faktisk Danmarks største udvalg af grebsfrie køkkener.

Alle garderober er udført i højeste kvalitet og tilpasset i højde og bredde lige efter dit rum, og med de mange farver og materiale er mulighederne nærmest uendelige.

Du finder os i centeret, 5210 Shopping på Tarupvej 71-73, 5210 Odense NV, med vores store og indbydende butik, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at gå dine helt egne køkkendrømme i møde.

Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør, såsom vandhaner/armaturer, vaske, bordplader og hvidevarer. Du finder også er bredt udvalg af dekorative vægmalinger fra Primacol.

Kig ind til Rotpunkt Køkken Odense, og få en snak med Nikolaj, så kan vi sammen skabe dit MesterWerk.

Når dit MesterWerk skal skabes, kan du hos Rotpunkt frit vælge mellem:

  • Mere end 25 forskellige skabsfarver, til en merpris a’ kr. 0,00
  • 6 forskellige slags skuffer, alle med fuldt udtræk og ”soft-close”, bla. massive egetræsskuffer, til en merpris a’ kr. 0,00
  • Køkkenskabe med 10% mere opbevaringsplads, til en merpris a’ kr. 0,00
  • Køkkenskabe og fronter lavet i det bæredygtige og PEFC certificerede BioBoard, til en merpris a’ kr. 0,00

Til høje mennesker tilbyder vi også ekstra høje køkkenskabe, og hvis de samtidig vælges i vores jumbo-line serie, opnår du hele 60% mere opbevaringsplads.


Følg med på Facebook