Restaurant Klinten

På Restaurant Klinten i Faaborg kan du nyde et godt dansk måltid i skønne omgivelser. Restaurant Klinten har en fantastisk beliggenhed lige ned til Faaborg Fjord. Her i det naturskønne område på Sydfyn kan du nyde vores frokost- og aftenkort, med udsigt over vandet. Vi finder et bord til dig, hvor du kan nyde panoramaudsigten, og om sommeren har vi desuden udendørsservering på vores store terrasse.

Restaurant Klinten tilbyder retter for enhver smag – både voksne og børn. Vores frokostretter serveres fra 12-15, og omfatter bl.a. velkendte klassikere som et velassorteret sildebræt, pariserbøf, stjerneskud og hjemmelavede fiskefrikadeller.

Til aften anbefaler vi, at du prøver vores nordiske naturkød. Vores oksekød kommer fra finske køer, der færdes i naturskønne områder. Dette sikrer en ekstra god og mør smagsoplevelse. Vores aftenkort indeholder bl.a. Surf and Turf, en god steak serveret med håndskårne pomfritter, Scampirejer og valgfri sovs. Derudover kan du også få en Ribeye steak, en Cote de Boeuf, lækkert unghanebryst og frisk fisk fanget i havet direkte ud for restauranten.

Vi arrangerer også kurser og konferencer, samt en masse spændende arrangementer. Vores arrangementer omfatter bl.a. inspirerende foredrag samt arrangementer som fx julefrokost og nytårsfest.

Er du interesseret i at booke vores lokaler med den smukke havudsigt til dit næste arrangement eller selskab, eller vil du bare gerne nyde et godt måltid mad i vores hyggelige restaurant, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 62 61 32 00 for at bestille bord eller for at høre mere om muligheden for selskaber og arrangementer i vores lokaler. Vi ser frem til at se dig hos Restaurant Klinten i Faaborg. 

Online bordbestilling: Book dit bord online her


Følg med på Facebook