Pejsemontering Fyn

Pejsemontering Fyn sælger, monterer og servicerer.

Mit navn er Jørgen Rasmussen. Jeg driver Pejsemontering Fyn sammen med Lisbeth. Pejsemontering Fyn er en moderne pejseforretning, med gammeldags service. Vores dna er kvalitet og service. Vi har nøje udvalgt pejse, brændeovne, biopejse, elpejse og gaspejse af høj kvalitet, som vi leverer til private og professionelle i hele Danmark.

Vores kriterie i udvælgelsen af produkter er:

  • HØJ GRAD AF SIKKERHED 
  • GOD FORBRÆNDING
  • GOD KVALITET
  • DANSKE LEVERANDØRER

Vores filosofi er, at kunden skal mærke, at de er i gode hænder hele vejen igennem - både i forhold til rådgivning, salg og levering, montering og efterfølgende service. Vi ønsker at levere resultater af høj kvalitet, så kunden får en god oplevelse af deres nye brændeovn/pejs fra starten og mange år frem. 

Praktisk erfaring 

Jeg er uddannet tømrer, og har siden 2003 både rådgivet om, monteret og serviceret pejse, brændeovne og pilleovne. I 2014 blev jeg selvstændig, og fik dermed også erfaring med salg til private og virksomheder. Vi udvidede hurtigt sortimentet til også at gælde biopejse, som vi oplever en stigende forespørgsel på. 

Den store viden og erfaring, samt løbende opfølgning på ny lovgivning, udvikling og trends, kommer kunden til gode, når de søger hjælp og rådgivning for at træffe det rigtige valg af hyggelige flammer. 

I 2020 åbnede jeg butikken i Jernbanegade 16, Langeskov, sammen med Lisbeth. Her er udstilling og salg af brændeovne, pejse, pilleovne, biopejse, elpejse og gaspejse. Desuden sælger vi brugskunst og møbler. 

Hos Pejsemontering Fyn leverer vi 

· Gratis opmåling efter aftale, samt uforpligtende tilbud 

· Godt håndværk 

· Godt samarbejde med arkitekter og håndværkere 

· Salg og montering af pejse/ovne, skorsten, stålforing og røgsuger 

· Servicering og reparationer 

· Salg af møbler og brugskunst 

Åbningstider 

Butik og showroom: 

Mandag, torsdag og fredag 12-17:30 

Lørdag 10-12 samt efter aftale 

Telefonisk henvendelse 

Hverdage 7-17

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering? Så kontakt Pejsemontering Fyn allerede i dag.


Følg med på Facebook