En éner inden for dansk optik!

Benno Steen Jeppesen er indehaver af Oculi Optik Thiele i Middelfart. Fra 1981 medejer af Oculi Optik i Nørre Aaby, som i 2005 blev flyttet til Middelfart og gik med i THIELE.

I oktober 2005 åbnede Oculi Optik ny forretning i Middelfart, Algade 39. Denne gang under navnet Oculi Optik THIELE, da vi nu har indgået et samarbejde med Danmarks bedste optikerkæde THIELE.

Allerede i december 2005 stod det klart, at der blev så travlt i den nye butik, at vi måtte tage den store beslutning at lukke forretningen i Nørre Aaby.

Oculi Optik THIELE er i dag den førende optikerforretning i Middelfart, stadig med det faglige i højsædet, men også med THIELE’s basic eye-concept, som matcher det billigste på markedet og samtidig med eksklusive mærker, som helt unikt kun føres i Middelfart.

Eget værsted.
Lindy Noer er Oculi Optik THIELEs værkstedschef. Har været med lige fra Nørre Aaby - endda før Benno. Du vil også møde Lindy i forbindelse med service, udleveringer og salg.
Lone Brunbjærg, Lone Dyrvig og Lise Strander er optikerassistenter med hovedopgaven at vejlede dig ved stelvalg, kontaktlinseudlevering, bestillinger m.m., og det vil som regel være en af dem, som betjener telefonen.
Karin Westh er vores nyansatte optometrist og kontaktlinseoptiker.

Åbningstider
Vi har indført begrebet “Kvalitets-åbningstid”, som betyder, at du altid kan være sikker på at træffe fagpersonale.

Man - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00

 

 


Følg med på Facebook