Nordfyns Bank - Middelfart

Tilgængelig, kompetent og engageret.

Som kunde i Nordfyns Bank og Nordfyns Finans, vil du opleve at vi gør tingene på en lidt anden måde end mange andre banker.

Det handler i særdeleshed om tilgængelighed, kompentence og engagement.

Du vil sjældent - eller nok nærmere aldrig - opleve, at du skal vente i telefonen, når du ringer til os!

Har du brug for rådgivning til dine bankforretninger eller erhvervsleasing her og nu, finder vi tid i kalenderen straks. Og som noget meget væsentligt, kan du altid ringe eller maile direkte til din rådgiver. Vores kunderådgivere er placeret fysisk i filialen tæt på dig og din familie. Og det er her, du får rådgivning.

Når det drejer sig om erhvervsleasing af nyt eller brugt udstyr inden for rullende materiel, kommer vores konsulenter hjem til dig.

Utallige mange nye kunder har fundet vej til os de seneste år, og vi er selvfølelig glade og stolte over den tillid, som de mange nye kunder har vist os. Samtidig er vi også opmærksomme på, at det forpligter. Det har vi det rigtig godt med.

Hos os kan du både låne penge og spare op. Det kommer næppe som den store overraskelse for dig, men vi er overbeviste om, at det vil komme som en positiv overraskelse for dig, hvor smidigt og nemt det er at være kunde i Nordfyns Bank. Og det gælder uanset om du bruger vores supermoderne mobil- og netbankløsninger, den traditionelle rådgivning i filialen eller en kombination af det hele.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 profilfoto/nordfynsbankleif01082017lille.jpg

Leif Andersson
Filialdirektør, Middelfart

 profilfoto/nordfynsbankmorten01082017lille.jpg

Morten Larsen
Direktør, Nordfyns Finans

ÅBNINGSTID FOR KUNDEEKSPEDITIONER:
Mandag – onsdag Kl. 10:00 – 16:00
Torsdag Kl. 10:00 – 17:00
 Fredag Kl. 10:00 – 16:00

 

ÅBNINGSTID FOR KASSEEKSPEDITION:
Mandag – onsdag Kl. 13:00 – 16:00
Torsdag Kl. 13:00 – 17:00
 Fredag Kl. 13:00 – 16:00

(filialen i Middelfart er kasseløse)


Følg med på Facebook