MST-BYGTJEK V/ MARTIN SOMMER THOMSEN

** Se gode råd til indeklima i dette miniportræt **  

MST-Bygtjek har en bred erfaring og knowhow inden for byggeri, skader på bygninger og bygningers energiforbrug.

Vi udarbejder tilstandsrapporter og energimærker i forbindelse med ejendomshandler, samt energimærkning på udlejnings- og erhvervsejendomme. Desuden yder vi boligrådgivning i forbindelse med køb af ejendom, men vi yder også bedre boligrådgivning i forhold til energirenovering af ejendomme.

Det er frivilligt, om man ønsker at få udarbejdet en tilstandsrapport, i forbindelse med salg af ejendom. Men med en tilstandsrapport i hånden, kan man slippe fri af ansvar for skjulte fejl og mangler, og på samme tid giver det mulighed for, at der efterfølgende kan tegnes en ejerskifteforsikring.
En tilstandsrapport udarbejdes af en byggesagkyndig, som er godkendt af Huseftersynssekretariatet.

Selve tilstandsrapporten indeholder oplysninger om de forskellige bygninger på matriklen, og en registrering af synlige skader eller tilløb til skader sammenlignet med lignende, intakte huse af samme alder.

Energimærkning af boliger er lovpligtigt. Formålet er at synliggøre energiforbruget – og især de muligheder, der er for at spare energi.

HVORFOR BEDRE BOLIGRÅDGIVNING?

I ønsker at renovere eller ombygge boligen og spare på energien, men der er rigtig meget at tage stilling til, og det kan være svært at få overblik. Vore boliger er forskellige, og da vi som mennesker heller ikke er ens og har forskellige ønsker til boligens udseende, funktionalitet, energiforbrug m.m. kan hjælp udefra være løsningen.

Har I fugtproblemer i boligen, kan vi hjælpe med at afklare årsag eller årsager og rådgive i, hvilke tiltag der er nødvendige for at komme fugtproblemerne til livs.

Kontakt os på 22 66 39 55, og vi tager gerne en god snak om, hvad vi kan hjælpe med.