Medarbejderne

Medarbejderne - rekruttering på alle niveauer

Medarbejderne ApS løser din virksomheds behov for bemanding med fleksible løsninger!

Der kan være behov for at få nye faste medarbejdere til virksomheden, eller for vikarer i en periode til løsning af planlagte opgaver, eller til akut opståede situationer. Hvad enten det er det ene eller det andet, har Medarbejderne ApS ekspertisen til at kunne hjælpe dig. Vores telefoner er åbne 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen. Vi løser opgaver inden for stort set alle segmenter - industri, lager, kontor, administration, indkøb og salg.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt, både med virksomhed og vikar, og vi sender aldrig en vikar ud, som vi ikke forinden har haft en personlig samtale med. Dette sikrer, at vi kender den person, som møder i din virksomhed.

Vi kommer ikke med de færdige løsninger, men vi kommer med mulighederne, hvor vi i fællesskab vælger den løsning, der passer bedst i din virksomhed. Hos os får du en personlig sparringspartner, som kan hjælpe med at sikre dig ansættelse af de rigtige medarbejdere.

Nu har du fundet os her, men udgangspunktet for et godt samarbejde vil være et møde, så vi får mulighed for at få sat ansigt på hinanden.

Gi’ os et kald - vi er klar til at servicere dig.


Følg med på Facebook