Malermester Jens Corfitz Andersen

Malermesterparret Janne og Jens Corfitz Andersen har igennem mange år haft fornøjelse af at male i fynske private hjem og for virksomhed som f.eks. skoler og institutioner, kontorer, produktionslokaler og facader. Med 30 års erfaring har vi efterhånden arbejdet med alle typer af malerarbejde, både indendørs og udendørs.

Her kan du få rådgivning og inspiration til, hvordan man kan give tingene et helt nyt touch. Hele processen forløber gnidningsløst og professionelt til den helt rigtige pris, som alle kan være med på.

Med en professionel maler får du et perfekt resultat. Er du selv frisk på at trække i malertøjet, men godt kan bruge en hånd med og lidt vejledning - og dermed undgå de mest irriterende småfejl - kan vi også tilbyde, at du kan booke en af vores malere til at hjælpe dig med dit malerprojekt.

Denne løsning er ganske billig, og vi oplever typisk, at det er en god løsning for studerende og nystartede familier, hvor der er lidt ekstra tid og energi i hverdagen til at hjælpe med.

Eksempler kunne være: 

  • Vi pudser, ordner filt osv på væggene, I maler dem selv
  • Vi maler loftet, I maler væggene
  • Vi hjælper gerne med professionel vejledning og gode råd i forhold til både farvevalg og malerteknik. 

Kom ind i butikken, og få inspiration over en kop friskbrygget kaffe, eller inviter os ud for at give et uforpligtende tilbud!


Følg med på Facebook