LOOP Fitness Fredericia

LOOP Fitness er et unikt cirkeltræningskoncept, der sikrer dig velafbalanceret træning af hele kroppen. Selve træningen er en unik kombination af øvelser, som udføres på 16 fitnessmaskiner opstillet i en cirkel. De 16 nøje udvalgte maskiner giver tilsammen en effektiv træning af både muskelstyrke og kondition. 

45 sekunder ved hver maskine og 24 minutter i alt

Hver gang der lyder et DING, skifter man til næste maskine i cirklen. Der er 45 sekunder mellem DING lydene, det betyder at man typisk træner 40 sekunder på hver maskine og bruger 5 sekunder til at skifte.

For langt de fleste vil den passende træningsmængde være to omgange af hver 12 minutter – i alt 24 minutter.

Træningen gøres individuel dels ved at indstille maskinerne på den ønskede belastning, og dels ved den intensitet øvelserne udføres med. Dine resultater afhænger af din indsats. Så simpelt er det.

En afslappet atmosfære

Både unge og ældre, tykke og tynde og folk i mere eller mindre god form, kan få noget ud af at træne i LOOP. Her er der plads til alle! Miljøet i centrene er afslappet, og vi byder blandt andet altid på en kop kaffe eller te efter træning.

Effektiv træning baseret på HIIT

LOOPs cirkeltræningskoncept er baseret på Høj Intensiv Interval Træning (HIIT). Nogle af fordelene ved HIIT er blandt andet, at det booster din fedtforbrænding og din efterforbrænding, det styrker din kondition, og du kommer hurtigere i god form. Det er derfor, vi med ro i maven og overbevisning i stemmen siger, at 24 minutters fitness er nok. 

LOOP KIDZ

Cirkeltræning er også godt for børn. Her foregår træningen præcis som i de voksnes cirkel men med maskiner og vægte, som er tilpasset børnenes endnu ikke færdigudviklede fysik.

De 8-11 årige skal altid følges med et voksent medlem, mens de 12-14 årige kan træne selv i de perioder, hvor der er bemanding i centret. Udenfor den bemandede åbningstid skal de 12-14-årige dog også følges med en voksen.

 


Følg med på Facebook