LOOP Fitness Fredericia

LOOP Fitness er et unikt cirkeltræningskoncept, der sikrer dig velafbalanceret træning af hele kroppen. Selve træningen er en unik kombination af øvelser, som udføres på 16 fitnessmaskiner opstillet i en cirkel.  De 16 nøje udvalgte maskiner giver tilsammen en effektiv træning af både muskelstyrke og kondition.

45 sekunder ved hver maskine og 24 minutter i alt

Hver gang der lyder et DING, skifter man til næste maskine i cirklen. Der er 45 sekunder mellem DING lydene, det betyder at man typisk træner 40 sekunder på hver maskine, og bruger 5 sekunder til at skifte.

For langt de fleste vil den passende træningsmængde være to omgange af hver 12 minutter – i alt 24 minutter.

Træningen gøres individuel, dels ved at indstille maskinerne på den ønskede belastning – og dels ved den intensitet øvelserne udføres med. Dine resultater afhænger af din indsats. Så simpelt er det.

En afslappet atmosfære

Både unge og ældre, tykke og tynde og folk i mere eller mindre god form kan få noget ud af at træne i LOOP. Og her er plads til alle. Miljøet i centrene er afslappet, og vi byder blandt andet altid på en kop kaffe eller te efter træning.

Effektiv træning baseret på HIIT

LOOPs cirkeltræningskoncept er baseret på Høj Intensiv Interval Træning (HIIT). Nogle af fordelene ved HIIT er blandt andet, at det booster din fedtforbrænding og din efterforbrænding, det styrker din kondition og du kommer hurtigere i god form. Det er derfor, vi med ro i maven og overbevisning i stemmen siger, at – 24 minutters fitness, det er nok.


Følg med på Facebook