Velkommen til Lillelund Interior.

Mit navn er Susanne Lillelund – jeg er indretningskonsulent og indehaver af Lillelund Interior.
Jeg tilbyder hjælp til indretning, til både private og erhverv.

Lillelund Interior er for dig der ønsker et personligt hjem, der afspejler DIG og DINE behov.
Jeg giver hjælp og sparring, uanset dine ønsker, drømme, muligheder og økonomiske råderum (se priser her).

Ved at bruge mig som din indretningskonsulent, bliver du bevidst om hvilke ting i dit hjem, der har betydning for dig, samt hvilke ting der dræner din energi.
Jeg hjælper dig med at få ryddet ud – og ryddet op – hvilket giver dig mere ro og følelsen af at føle dig hjemme i dit eget hjem.

Bæredygtig indretning
Indretning handler om personlighed, og om at være tro mod sig selv. Det handler om DIN stil og ikke min stil. Dit hjem behøver ikke ligne alle dem i boligmagasinerne, og det er ikke altid nødvendigt med kæmpe store investeringer. Der findes mange muligheder for at skabe fede løsninger og lækre hjem for få midler – og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg går meget op i at genbruge så meget som muligt, og har stor fokus på RECYCLING og UPCYCLING. Min hjerne er krøllet og kreativ, og jeg ser muligheder i ting og møbler som ellers er opgivet. Jeg ser muligheder dér hvor du ser udfordringer.

Kontakt mig for en gratis afklaringssamtale, hvor vi tager en snak om dine udfordringer, og finder ud af om jeg kan hjælpe dig videre. Ring til mig på tlf.: 51 22 71 19.

Læs mere om mig HER.


Følg med på Facebook