Kvik Lillebælt

Lillebælts lokale leverandør af køkken, bad og garderobe.

Det er jo ikke for sjov, når vi siger: ”Alle har ret til et fedt køkken”.

Hos Kvik har vi udfordret vanetænkning
For eksempel i måden vi sælger køkkener, bad og garderobeløsninger på, og i vores idéer om indretning og funktionalitet. I over 30 år har Kvik leveret dansk design til lave priser. Vi revolutionerede køkkenbranchen med innovativt design, hurtig levering og overraskende lave priser. Det koncept fastholder og udvikler vi fortsat. Vi mener nemlig, at alle har ret til et fedt køkken!

Hos Kvik Lillebælt i Fredericia finder du et væld af løsninger i den 350 m2 store udstilling, der kan inspirere dig til at skabe et køkken, bad eller garderobe i din helt egen stil. Et rum, der passer perfekt til dine behov, boligens størrelse og ikke mindst til din personlighed.

Når du kommer ind til Kvik Lillebælt, vil du blive modtaget af en af vores venlige og erfarne køkkeneksperter, der glæder sig til at hjælpe dig med din køkkendrøm. Detaljer skal der være styr på, så derfor lægger vi vægt på at bruge den nødvendige tid sammen med dig i butikken og evt. efterfølgende på din bopæl, hvor rummål og installationer kontrolleres.

En rummelig køkkenoplevelse.
For at give plads på køkkenbordet og bevare dit Kvik køkkens rene linjer udviklede vi i midten af '90erne XLarge® skabet og XXLarge® skabet. Disse to skabe maksimerer den plads du har til rådighed. XLarge® skabet kan give 15% mere opbevaringsplads, og XXLarge® skabet 40% mere plads. Det er vores standard – og vi synes, det giver rigtig god mening.

Det tror vi på
Hos Kvik har vi nogle grundregler og filosofier, vi sværger til. De er ret enkle, men vi har skrevet dem ned, så vi aldrig glemmer dem.

#1 At købe et køkken, er ikke det samme som at købe et par sko. Det er ret svært at bytte, hvis du ikke kan lide det. Så for at sikre optimale forhold for planlægning og inspiration, har vi udviklet Kvik Designzone, og fyldt den med vores venlige køkkeneksperter.

#2 Vi sælger ikke underlige ting, som ingen vil have. Vi sælger et nøje udvalgt sortiment af dansk design, som alle vil have. På den måde gør vi det nemmere for dig at vælge uden at lægge bånd på din kreativitet.

#3 De fleste køkkener ser godt ud i boligmagasinerne, men i den virkelige verden findes hjem, ligesom mennesker, i mange mærkelige størrelser. Takket være vores lokale værksteder, kan vi tilpasse vores køkkenløsninger til de fleste af dem.

#4 Vi gør alt hvad vi kan, for at holde vores priser helt i bund. Fra at levere vores køkkener i flade pakker og tilbyde 3 serviceniveauer,fra ”Gør det selv” til ”Gør det let”. Faktisk er vi så stolte over vores priser, at vi har offentliggjort dem i en prisliste. Hos Kvik skjuler vi ingenting, undtagen dit køkkenudstyr.

#5 Hader du ikke bare at vente? Du har lige købt et nyt køkken, og du vil gerne i gang med at bruge det. Jamen, vi hedder ikke Kvik for ingenting. Vi kan levere mange af vores badeværelser, garderober og køkkener inden for 2 uger. Glæd dig!

#6 Og sidst, men ikke mindst, så er vi bare mennesker. Indimellem sker der fejl. Men hvis det sker, så fikser vi det, og vi bakker det op med klare kunderettigheder, så vi kan leve op til dine forventninger i alle situationer.

Åbningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: Lukket

 

 


Følg med på Facebook