Kais Caravan

Kais Caravan - campingcentret med det stærke kundefokus og den suveræne service.

Er du på jagt efter en ny eller brugt campingvogn, fortelt eller andet campingudstyr, så er du kommet til rette sted.

Kais Caravan tilbyder nemlig et stærkt program af kvalitetsvogne fra Polar og Knaus, der sikrer opfyldelse af dine ønsker og behov. Det gælder alt lige fra en let, lille rejsevogn til en topisoleret vintervogn med alt i luksus og udstyr.

Vi har stor erfaring i montering af alt ekstraudstyr på campingvogne, som f.eks. aircondition, Mover og ATC. På vores værksted udfører vi alle former for service, reparationer og gastest på campingvogne.

Ingen opgave er for lille eller stor for Kais Caravan. Vi har også mulighed for at udføre reparationer og gastest på den campingplads, hvor din vogn er placeret.

Skulle skaden ske, står vi klar til at hjælpe med råd og vejledning. Uanset forsikringsselskab er vi behjælpelige, så du hurtigt kan komme ud og nyde campinglivet igen.

Husk også, at vi tilbyder udlejning af autocamper - så kan du afprøve, om det er noget for dig. Læs meget mere, og send forespørgsel på udlejning HER 

Derfor - hvis suveræn service og en rigtig god handel lige er dig, så kig forbi, send en mail, eller ring, og vi vil stå klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at byde dig på en kop varm kaffe, te eller kakao.

Så kør til Ejby - det betaler sig. Du finder Kais Caravan ved motorvejen mellem Middelfart og Odense.

Åbningstider:
Mandag kl. 9-17.30
Tirsdag lukket
Onsdag-fredag kl. 9-17.30
Lørdag kl. 10-13
Søndag kl. 11-16


Følg med på Facebook