ITech-Rep

ITech-Rep.dk er et firma, der arbejder hårdt for, at der altid er fremgang og tilfredse kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring, og vi er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder.

Vi beskæftiger os med reparation og service af smartphones, tablets, PC’er og diverse elektronik. Vi anvender kun OEM & Originale dele. Hos ITech-Rep har vi også salg- & ombytningsservice.

Hos os er kvalitet og service altid i top. Derfor tilbyder vi altid 2 års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele.

 

Vores serviceprocess 

1. Du kontakter os

Ønsker du personlig betjening, skal du enten kontakte os telefonisk, pr. mail eller ved at kigge ind i butikken i vores åbningstid – tidsbestilling er ikke nødvendig. Hvis du derimod ønsker at benytte dig af vores ship&repair service, skal du kontakte os og bestille et uforpligtende tilbud til at starte med.

2. Modtagelse og diagnose

Om du har valgt at benytte dig af vores ship&repair service, eller om du har indleveret din enhed i butikken, er processen her den samme. Vi tager imod din enhed og starter med en diagnose på din enhed. Er der noget, som ikke stemmer overens med vores aftale, bliver du kontaktet for det videre forløb. Ellers påbegyndes reparationen

3. Reparation

Dette trin er sagens kerne, hvor vi får lavet den egentlige reparation af din enhed. Her anvendes der udelukkende OEM- eller originale reservedele på din enhed. Skulle der være nogle udfordringer undervejs, bliver du selvfølgelig informeret.

4. Returnering/aflevering af din enhed

Efter endt reparation foretages der endelig slutkontrol på din enhed. Såfremt alt virker efter hensigten, bliver den klar meldt, og herefter sendt retur til din adresse – eller vi aftaler et afhentningstidspunkt, hvor du selv kan hente din enhed i butikken. Tillykke med din enhed, den er som ny igen, og du har 2-års reklamationsret på reparationen.

www.itech-rep.dk 

Åbningstider:

Man-tors: 10:00 – 17:30
Fre: Lukket
Lør: 10:00‑16:00


Kunder:
Alle Privat og Erhvervs folk.
Vi har Walk-in service.

 


Følg med på Facebook