Velkommen til HUSET i Middelfart med rum til det meste...

Danmarks største permanente byggeudstilling med masser af inspiration til boligen og haven, moderne mødecenter, hyggelig café, lækker restaurant og velindrettet hotel.

Byggeudstilling
Her finder du ikke mindre end 28.000 kvm spændende inspiration inde og ude til hus og have. Her kan du få masser af råd og professionel vejledning til små og store projekter, ligesom du har en enestående mulighed for at se nærmere på mange forskellige fritids- og drivhuse, pavilloner, terrasser og carporte.

I HUSET kan du blive meget klogere på mulighederne i din bolig, og udstillingerne har åbent alle dage fra kl. 10 -17, fri parkering og en hyggelig café, som er åben på alle søn- og helligdage. Her kan de mange indtryk suppleres med en god kop kaffe og kage. På vores hjemmeside huset-udstilling.dk kan du få overblik over HUSETs mange interessante aktiviteter, og samtidig tilmelde dig Nyhedsbrevet, så du altid er på forkant med mulighederne.

Møder, kurser og konferencer
HUSET rummer også et professionelt mødecenter med 20 mødelokaler, 70 værelser, Restaurant og Café. I HUSET gør vi en dyd ud af at tilpasse arrangementerne til den enkelte kunde. Vi spørger altid ind til dine individuelle behov, og den fremgangsmåde giver positiv respons fra vores mange forskellige kunder, som vælger at vende tilbage til HUSET igen og igen.

Måske har du allerede selv gjort dig nogle tanker om, hvordan du godt kunne tænke dig at arrangementet skal forløbe? Hvis ikke, så hjælper vores erfarne medarbejdere med gratis rådgivning. Både om de fysiske rammer og med gode idéer til forskellige værktøjer, metoder, aktiviteter og events, der kan medvirke til at gøre dit arrangement til en endnu større succes - lige præcis her og nu. Og vores moderne, og velindrettede hotelfaciliteter sikrer bekvemme overnatningsmuligheder inkl. tilbud om lækker morgen-buffet.

Vi håndterer alle slags møder lige fra de små, intime teammøder og strategiseminarer og helt op til konferencer med op til 320 deltagere. Vi skræddersyer lige netop den lokaleløsning, som du har brug for. Det eneste du og dine oplægsholdere skal medbringe er et USB-stick med oplæg. Vi sørger for resten. Se mere på huset-kursuscenter.dk

Restaurant og selskaber
Med en beliggenhed der er helt unik, samt et køkken og en restaurant der leverer mad og service i topklasse, er der allerede flere gode grunde til, at du skal holde din næste fest i HUSET. Vi har lokaler der passer til selskaber af enhver størrelse. Uanset om det er et lille, intimt selskab med otte deltagere, den helt store gallamiddag eller en mere uformel reception.

Lige gyldig hvilken model du vælger, så står vores veluddannede personale klar med idéer og rådgivning om menu, vinvalg, opdækning, og hvad der ellers skal til for at skabe den perfekte fest. Det eneste du skal sørge for, er at invitere gæsterne. Vi står for at alt forløber efter planen, så du kan koncentrere dig om at nyde din særlige dag i fulde drag. Se HUSETs menuforslag på huset-kursuscenter.dk


Følg med på Facebook