Hotel Vissenbjerg Storkro

Hotel Vissenbjerg Storkro er et af den hyggelige fynske landsbys vartegn. Hotellet er beliggende i dejlige, grønne omgivelser, hvor der er nem adgang rundt til naturskønne områder.

Hotellet har 49 værelser, flotte selskabslokaler med flot udsigt, 8 mødelokaler og grupperum med plads op til 400 personer. I opholdsstuen er der mulighed for et spil billard, dart, bordtennis og bordfodbold.

På Hotel Vissenbjerg Storkro får du oplevelser af høj kvalitet, hvad enten der er tale om forretningsovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med, er vores varemærke. Vi bestræber os på at give jer gode oplevelser og står til rådighed, hvis der opstår behov under jeres ophold.

Vores filosofi er, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen. Derfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. 

Velkommen til Hotel Vissenbjerg Storkro - vi glæder os til dit besøg!


Følg med på Facebook