Hotel Medio tilbyder et unikt ophold på vores hotel og motel til enhver anledning!

 

På Hotel Medio kan du tage familien, vennerne eller kollegaerne med, til et hyggeligt ophold i smukke omgivelser i Fredericia - tæt på Lillebælt. Her er der nem adgang til at bade, fiske eller sejle.

Hos os kan du få et ophold til enhver anledning. Skal du på forretningsrejse, weekendophold eller familietur, er vi det perfekte sted. Vi råder over 55 værelser, og har standardværelser, ferielejligheder med eget tekøkken, familieværelser og meget mere. Desuden har vi en legeplads med trampolin og gyngestativ, en hyggelig bar med poolbord og restaurant, hvor du kan nyde dagens middag.

Hos os kan du leje et selskabslokale eller festlokale til enhver anledning, og til alle slags festarrangementer. Hertil kan du få et tilbud på mad og overnatning, til både dig og dine gæster. Du får ikke kun et festlokale, men alt hvad festarrangementer indebærer - så kan du koncentrere dig om dine gæster og din fest.

På Hotel Medio er der gode forhold til at komme rundt med f.eks. ilt maske, da hotellet er yderst handicapvenligt. Vi er vant til særlige forhold for vores gæster og tager altid hensyn til den enkelte. Også i køkkenet tages der hensyn til sukkersyge, glutenallergi, laktoseintolerans eller andre forhold vedrørende spisning på hotellet.

 


Følg med på Facebook