Individuelle løsninger til private og erhverv.

Personlig service - helt hjem i stuen
Hans Møller og Morten Rasmussen, der sammen driver HM Gardinhusser, har travlt. Men det betyder ikke, at servicen og den personlige kundekontakt lider.

Hos HM Gardinbusser skal kunderne kun forholde sig til én person, lige fra det øjeblik de får kontakt, og til at gardinerne hænger hvor de skal. Kun på store opgaver vil der være flere personer tilknyttet.

Enkelt koncept
"Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, og giver en helt personlig vejledning til kunden", siger Hans Møller, der har over 30 års erfaring i branchen, og "vi er rigtige gode til at matche prisen".

HM Gardinbusser har ingen butik, og derfor kan Hans Møller og Morten Rasmussen holde omkostningerne nede til glæde for kunderne.

Konceptet er ganske enkelt: HM Gardinbusser kommer, når kunden har tid. De to 'gardinmænd' giver sig god tid til rådgivning, måltagning, aftaler en fast pris og lover en sikker levering samt opsætning. 

"Vi analyserer, hvad kunden har brug for. Nogle foretrækker en minimalistisk stil, mens andre ønsker rigtige gardiner til at skabe hygge", forklarer Hans Møller.

Som kunde hos HM Gardinbusser, skal man ikke regne med at blive snakket efter munden, når snakken går om valg af gardiner. Hans Møller og Morten Rasmussen rådgiver nemlig af deres erfaring, og giver deres mening til kende. 

"Vi argumenterer og begrunder, så rådgivningen og vejledningen er i top, men i sidste ende er det kunden der bestemmer", siger Morten Rasmussen.

Meget mere end gardiner
HM Gardinbusser er også leverandør af tæpper, lækre tykke bademåtter i frotté og eksklusive håndklæder.

"Tæpperne er en stor succes. Trægulve i nye parcelhuse har brug for tæpper til at bryde de store flader, eller hvis akustikken er dårlig på grund af de hårde materialer. Vi leverer kundetilpassede tæpper, lige fra væg til væg eller tilpasset et elipseformet eller rundt bord. Afslutningen på tæppet kan være en kantning med alcantar i matchende farve", fortæller Hans Møller.

Se vores annonce HER


Følg med på Facebook