Heidi's Bier Bar

Når du træder ind ad døren på Heidi’s Bier Bar, tror du måske, at du befinder dig i en østrigsk skihytte i alperne. Men nej. Du befinder dig på Heidi’s Bier Bar i hjertet af Odense. Her kan du nemlig opleve ægte afterskistemning med afterski-specialiteter, dans på bordene og værtinder klædt i autentiske tyrolerkjoler, der skænker den ene store, skummende fadøl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne.

Unikke rammer – til unikke oplevelser!

Heidi står altid klar til at hjælpe dig, med hvad end du måtte have på hjertet – og altid helt gratis! Hvad enten du skal holde fødselsdag, firmafest, oktoberfest, julefrokost, polterabend, fredagsbar eller noget helt andet, så er Heidi’s Bier Bars autentiske og unikke lokaler det helt rigtige sted.

Heidi skræddersyer altid arrangementet efter lige præcis dine ønsker. Du skal bare fortælle, hvilken slags fest du gerne vil holde, så klarer vi det hele. Hvem gider stå med oprydning og klargøring, når man kan få andre til det?

Heidi elsker sjov og ballade, så derfor har hun også en masse gode idéeer til underholdning, der kan gøre din fest endnu mere festlig. Vi tilbyder blandt andet lækker mad, livemusik, beer pong turneringer, temafester og meget mere. Har du dine egne ider, så lad os endelig høre.

Garanti for afterskistemning

Med over 10 år som Odenses bedste afterskibar, så tør vi godt garantere ægte afterskistemning, og en aften du ikke vil glemme! Lokalerne er hyggelige og intime, og der er tilmed en stor udendørsterrasse, som både er populær om vinteren, men også til de lune sommeraftener, hvor du kan feste under åben himmel. 

Hver torsdag holder vi beer pong turneringer, og hver fredag og lørdag har vi festlig livemusik. Den slags musik, der får din hofte til at vugge, og øllet til at skumme, og før du ved af det, ruller afterskifesten afsted, og du finder dig selv stående på bordene i kædedans til den lyse morgen.

Smagen af afterski i Odense

På Heidi’s Bier Bar Odense har vi over 30 forskellige specialøl på flaske og fad og alle de afterskidrinks, som dit tørstige afterskihjerte kan begære. Du kan også smage vores populære signaturdrink ”Tør-Du-Vove-Det!”. Vi fortæller ikke, hvad der er i, men du kan jo vove det, hvis du tør.

Er du i humør til en hyggelig aften i godt selskab med lækre specialøl, eller har du planer om en sand afterskifest, hvor du synger om kap med DJ Ötzi og forsøger at sætte danmarksrekord i støvledans på bordene, så er Heidi’s Bier Bar Odense det helt rigtige sted.

Åbningstider på Heidi’s Bier Bar Odense

Herunder ser du Heidi´s faste åbningstider – men hun står altid klar med åbne arme og et kækt smil – hvad enten det er torsdag, fredag eller en helt tredje aften:

Torsdag: 20:00 – 04:00 
- Gratis Beer Pong turnering fra kl. 21:00 + ”Afterski Priser” hele natten (Øl & Drinks – 20,-) 
Læs mere her - www.heidisbierbar.dk/byer/odense/

Fredag:  20:00 – 05:00 
– Gratis Livemusik kl. 22-24 + ”Afterski Tilbud” indtil kl. 24:00 (Øl & Drinks – 20,-) 
Læs mere og book bord gratis her - www.heidisbierbar.dk/byer/odense/

Lørdag:  20:00 – 05:00 
– Gratis Livemusik kl. 22-24 + ”Afterski Tilbud” indtil kl. 24 (Øl & Drinks – 20,-) 
Læs mere og book bord gratis her - www.heidisbierbar.dk/byer/odense/

HUSK! Vi har altid åbent dagen før en helligdag.


Følg med på Facebook