Havnens Gourmet

Havnens Gourmet tilbyder mad ud af huset, i Odense og på resten af Fyn – alle ugens dage. Så hvis du skal holde et særligt selskab eller en stor fest, kan vi sørge for, at det bliver simpelt for dig som vært.
Hos Havnens Gourmet får du kvalitet og mere end 18 års erfaring. Vi er nytænkende, fleksible, kreative og prisbevidste

Vi har plads til 12-240 siddende gæster. Kom ud, og se vores skønne lokaler og omgivelser i naturen.

Indehaver af Havnens Gourmet, Merete Hansen, er en stolt kvinde, der gennem sine store faglige kompetencer og sit engagement, driver Havnens Gourmet på Fyn, hvor hun leverer mad ud af huset, og afholder fester i smukke tilhørende lokaler.

Med vores faglige ambitioner og visioner, vil nye udfordringer altid blive budt velkommen, og ligeledes vil Merete fortsat være den ildsjæl, der skaber rammerne for fremtidige arrangementer på Havnens Gourmet. Ifølge os er mad ud af huset ikke altid buffeter, og derfor har vi valgt at tilbyde 3-retters menuer – hvad end du ønsker dit selskab skal have fornøjelsen af.

Vores menukort består af gode råvarer, som garanterer at din oplevelse hos os bliver helt speciel – både morgen, middag og aftensmåltider. Vi forsikrer, at vores gourmetmad er kvalitetssikret, hvad end du henter, eller vi bringer.
Så søger du en kvalitetsbevidst virksomhed i Odense og på Fyn, der kan tilbyde dig festmad ud af huset – så er du velkommen til at kontakte os.

Forsamlingshuskoncept

Lej vores lokaler som forsamlingshus, hvor I skal købe mad af os samt kaffe, betjening og opdækning. Lejer må gerne selv medbringe alle drikkevarer samt bordpynt.

Havnens Gourmet har 3 flotte lyse festlokaler med terrasse og adgang til haven:

Salen: her er der plads til 120 siddende gæster, og der er træterrasse i haven
Hvid stue: Her er der plads til 60 siddende gæster, med træveranda og udsigt til haven
Havestuen: Her er der plads til 54 siddende gæster, med terrasse og udsigt til haven
Vi har et fælles legerum på 1. salen, som hele huset må bruge!

Salen og havestuen kan slås sammen til et stort selskabslokale, og så er der plads til 220 siddende gæster.


Følg med på Facebook