Gelsted Motorkompagni

Som dit lokale AutoMester-værksted går vi meget langt for vores kunder, og vi hjælper dig gerne hele vejen. Vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.

Vi er kvalificerede til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt, til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset hvilket bilmærke eller hvilken årgang på bilen der er tale om. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes, og du får et AutoMester-stempel i servicebogen.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og de er udvalgt efter detaljerede forskrifter. Således er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen, og vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os, og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 07:00-16:00.
Fredag: 07:00 - 14:00.
Weekend: Lukket.


Følg med på Facebook