Fyns Flagstang Industri markedsfører og leverer glasfiberflagstænger, flag og tilbehør til yderst konkurrencedygtige priser.

Fyens Flagstang Industri blev etableret i 1931, og siden da har vi leveret glasfiberflagstænger, flag og tilbehør til private og virksomheder i hele Danmark.

Hos Fyns Flagstang Industri får du Danmarks flotteste glasfiberflagstænger og dette til Danmarks bedste pris. Vores produktsortiment indeholder glasfiberflagstænger med alt fra 4 til 18 meters længde, støtter, vippebeslag og selvfølgelig alt inden for flag og vimpler. Du kan med andre ord helt selv bestemme, hvordan Dannebrog skal vaje i  i netop din have, når du handler med Fyns Flagstang Industri.

Rådgivning
Hos Fyns Flagstang Industri har vi leveret og opsat glasfiberflagstænger til tusinder af danske hjem. Dette har selvfølgelig givet os en god erfaring og viden om den mest flotte og optimale løsning, når den nye flagstang skal rejses. Ofte spørger vores kunder om vores holdning til eksempelvis flagstangens højde, hvor den skal placeres i haven, og om den nu skal monteres med støtte eller vippebeslag. Svarene på disse spørgsmål er aldrig ens, men de er naturligvis gode at have med i overvejelserne, når der vælges flagstang og tilbehør. Vi bistår derfor gerne med et godt råd eller generel vejledning, så vi sikrer, at flagstangen får den allerbedste placering i din have.
Giv os derfor endelig et kald, eller send os en mail. Vi sidder klar til at besvare dit spørgsmål.

Danmarks bedste garanti
Hos Fyns Flagstang Industri A/S leverer vi glasfiberflagstænger, som er gennemfarvet med fire lag.
Vi har de seneste år arbejdet målrettet med løbende optimering af vores produkter. Dette arbejde har gjort, at vi i dag har Danmarks ubestridt bedste kvalitet inden for flagstænger af glasfiber. Flagstængerne er egnet til de danske vejrforhold, og alle glasfiberflagstænger er med ekstra kraftig brudstyrke.

Vi er så sikre på det, vi kan, at vi som de eneste i Danmark tilbyder hele 10 års garanti på vores glasfiberflagstænger. Garantien omhandler alle glasfiberflagstænger mod fabrikationsfejl.


Følg med på Facebook