Fashion Cut Intercoiffure

Hos Fashion Cut Intercoiffure er alle velkomne!

Fashion Cut Intercoiffure tilbyder unikke kvalitetsklipninger og personlig rådgivning om hårpleje og stil. Samtidig har vi super service af kunden.

Når du er kunde hos os, er du i centrum. Vi sørger for at sætte ekstra god tid af til dig, hver gang du besøger os. Dette giver os mulighed for at tilbyde dig den helt rigtige rådgivning, faglighed og service. Vores mål er, at du går glad og tilfreds ud ad døren, efter en behandling hos os.

Fashion Cut Intercoiffure er del af Intercoiffure, der har fokus på høj faglighed og bæredygtighed.  

Vi forhandler blandt andet produkterne:

  • PureologyPureology er et helt igennem vegansk og unikt produkt, der beskytter hårfarven, bevarer fugten og fremhæver glansen i håret.
  • GHD - GHD er ét af de førende mærker inden for glattejerne, føntørrere og børster. GHD er en klar favorit hos os.
  • L'OREAL - Vi har specielt udvalgte L'OREAL-produkter - blandt andet Tecni.ART og Volumetry
  • Redken - Redken står for fantastiske produkter uden parabener. Redken er fantastiske at arbejde med, og vi forhandler næsten alle varianter.

Vores moderne salon ligger i Østergade, i hjertet af Middelfart. Vi har ro til at lytte til dine ønsker, og vi giver os god tid til at udføre den rette vejledning og behandling.

Dine behov og ønsker
Når du kommer til os, begynder vi altid med en personlig dialog omkring dit hår, således vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Det er vigtigt, at resultatet matcher dig og din hverdag.

Vi afslutter altid behandlingen med styling samt råd og vejledning til, hvordan du i hverdagen opnår det bedste resultat med dit hår.

Til manden
Mændene fortjener en ordentlig klipning hos en ordentlig frisør. Derfor er vi hos Fashion Cut Intercoiffure også specialuddannet i herreklip. Vi er altid i front med de nyeste tendenser og har afsat god tid til dig, så vi også kan hjælpe dig med råd og vejledning til styling af dit hår.

Bestil tid online HER

Kom ind og oplev forskellen hos os.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 8:30 - 19:00
Tirsdag:
8:30 - 18:00 (aftaler efter kl. 18 kan arrangeres)
Onsdag:
 08:30 - 17:00
Torsdag:
 08:00 - 17:30
Fredag:
08:30 - 17:00
Lørdag:
08:00 - 13:00

 

 


Følg med på Facebook