Sund & Skov

Konferencer:
SUND & SKOV opfylder alle behov i forhold til møder, kurser og konferencer, og vi strækker os langt for at opfylde alle jeres ønsker. Konferencecentret ligger i Middelfart, hvilket betyder, at det er særdeles velegnet, uanset hvor i landet I kommer fra. Vi ligger ganske enkelt midt i Danmark. Derfor er SUND & SKOV det oplagte valg, hvis du eller jeres virksomhed, har adresse på Fyn eller i Jylland, og hvis I kommer fra forskellige dele af Danmark, giver det på alle måder mening at mødes midt i landet.

Restauranten:
På SUND & SKOV ved vi godt, at et vellykket kursus eller en succesfuld konference, også afhænger af forplejningen undervejs. Dette tager vi alvorligt. Vores køkken sørger for at forkæle jeres smagsløg under hele jeres besøg.

Perfekt til fester:
SUND & SKOV er også perfekt til fester af enhver art. Firmafester, temafester, runde fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, barnedåb og andre familiefester. Vi har lokalerne, køkkenet og omgivelserne, der kan tilfredsstille ethvert behov.

Køkkenet i vores kursus- og konferencecenter, kan lave mad til enhver lejlighed og altid af højeste kvalitet. Vi opfylder alle jeres kulinariske ønsker og har kapacitet til selskaber af alle størrelser.

Også et feriecenter:
SUND & SKOV er også et feriecenter. Vi har alt, hvad en god ferie kræver; den rigtige beliggenhed, de rigtige omgivelser, masser af aktiviteter og dejlige huse.

Besøg SUND & SKOV hjemmeside og læs meget mere.

 


Følg med på Facebook