ETS Ejby Tømrer & Snedker

Kunden er i fokus hos ETS!

Tømrer- og Snedkerforretningen, ETS i Ejby nær Middelfart, har bred erfaring med tømreropgaver i private hjem, kontorer, butikslokaler, institutioner, og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation, nybyggeri eller anden form for tømrerarbejde.

Trofaste kunder
Hos Ejby Tømrer- og Snedkerforretning er kunden i fokus, og vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse. Tilfredse kunder er trofaste kunder, og det er det, vi lever af.

Vi leverer altid til aftalt tid og pris, og kvaliteten af vores arbejde er altid i top. Vi har udelukkende velkvalificerede og -uddannede tømrere, der sætter en stor ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. 

Bred erfaring inden for tømrerfaget
Alle vores tømrere har til sammen kompetencer inden for alle former for tømrerarbejde, og der er derfor ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille til os.

Vi udfører alle former for reparationer, og vi har solid erfaring inden for eksempelvis tagarbejde og restaureringer. Vi fremstiller tilmed døre og vinduer efter mål og ønsker.

Har du lyst til at læse mere om Ejby Tømrer- og Snedkerforretning, kan du klikke lige her. 

Uforpligtende tilbud
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 64 46 17 12 eller gennem vores kontaktformular. Som udgangspunkt dækker vi størstedelen af Fyn, men vi har primært arbejdsopgaver i og omkring Odense, Middelfart og Fredericia.


Følg med på Facebook