danbolig Odense - Hjallese

Det er det dybdegående lokalkendskab, vores gode netværk af samarbejdspartnere og tilgængeligheden alle ugens dage, der gør danbolig Odense - Hjallese til det oplagte valg, når du står overfor et boligsalg.Vi samarbejder tæt med de øvrige danbolig-kontorer i Odense, og for vores kunders skyld, holder vi os i hvert vores nærområde, så vi ved præcist, hvad der rører sig her. 

På kontoret vil du møde et dynamisk, energisk og meget kompetent team, med mange års erfaring fra det lokale boligmarkedet, og vi formidler både villaer, rækkehuse og nedlagte landbrug. Den viden vores lokale fundering giver os, er vi glade for at kunne omsætte til den bedst mulige pris for din bolig.

Kun når man som os kender alle detaljerne om, hvad der rører sig i et lokalområde, kan man nemlig være helt opdateret på, hvad der sker – både lige nu og inden for den nærmeste fremtid. Vores område er i en rivende udvikling, omkring for eksempel Universitetet, supersygehuset og letbanen, og så er stedets placering i forhold til motorvejen desuden meget attraktiv for pendlerne. 

Vi arbejder sammen med Tryg Forsikring og Nordea. Dette samarbejde giver os mulighed for at tilbyde dig at få de bedst mulige råd omkring de økonomiske aspekter, hvad enten du er køber eller sælger, og samtidig fungerer den lokale Nordea-filial som udstillingslokale for de boliger, vi har til salg. 

Vi har selvfølgelig også annoncerne til at hænge i vinduerne i vores egen butik, ligesom vi fast annoncerer i Dalum-Hjallese Avis. På nettet benytter vi os af det online markedsføringsprogram danbolig clevr, som målretter bannerreklamer til potentielle købere. Ud fra vores statistik omkring hvor køberne af din boligtype typisk kommer fra, laver vi også målrettede Facebook-kampagner.

Skal vi hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit boligsalg? Så kontakt os allerede i dag, og hør nærmere – vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og vi sidder klar ved telefonen fra kl. 8 og helt til kl. 22.

Kontakt os allerede i dag, eller kig forbi butikken til en snak – vi glæder os til at hjælpe dit boligsalg på vej. 

Åbningstider

Mandag - Fredag  10:00 - 16:00
Lørdag - Søndag  Efter aftale

Besøg danbolig Odense - Hjallese på Facebook


Følg med på Facebook