Bilcentret A. Nielsen

Opel-forhandler i Middelfart siden 1988

Bilcentret A. Nielsen blev grundlagt i 1988. Siden vores grundlæggelse har vi været autoriseret forhandler af Opel. Hver dag arbejder vi ud fra vores motto om, at "tilfredse kunder er vores fremtid". I bestræbelserne på at opnå dette mål mener vi, at en kombination af god service og produkter af høj kvalitet er en nødvendighed.

Med udgangspunkt i vores store fokus på høj kvalitet har vi valgt at arbejde med Opel, der anses som én af de mest teknologisk avancerede bilproducenter i Europa. Det er tysk, det er grundighed, og det er kvalitet. Når du sætter dig ind i en Opel, oplever du med det samme, hvor stort et fokus bilproducenten har på fortrinlige køreegenskaber og et samtidigt moderne og stilrent design. 

Vi har et bredt udvalg af (brugte) Opel-personbiler og -varebiler til salg.

Topmoderne og yderst professionelt værksted

Bilcentret A. Nielsens værksted er topmoderne og yderst professionelt. Dertil har vi udelukkende veluddannede mekanikere ansat. Selvom vi selvfølgelig er grundige i vores arbejde med din bil, sætter vi samtidig en ære i, at processen bliver så kort som muligt, således du kan få din bil igen hurtigst muligt.

Derudover gør vi altid vores bedste for, at du får alle reservedele til din bil indenfor den kortest mulige tidsramme. Selvom vores værksted er et autoriseret Opel-værksted, servicerer vi også andre mærker. 

 

Følg med på Facebook