Advokat Justesen

Advokatfirmaet Martin Justesen er din advokat, når du står og mangler juridisk rådgivning.

Vores rådgivning er i alles øjenhøjde, fordi vi tilstræber at være nærværende og forstående. Vi er tilrådige, når kunderne har brug for det...

Vi hjælper både private og erhverv:

Erhverv
Vi hjælper små og mellemstore virksomheder indenfor alle erhvervslivets forhold, herunder iværksættere i forbindelse med etablering af ny virksomhed. Optimering og udvikling af eksisterende virksomhed, bl.a. i forbindelse med bestyrelsesarbejde, samt i forbindelse med videregivelse af virksomheden til næste generation i relation til generationsskifte. Vores kompetencer dækker de fleste af din virksomheds behov, og bestræber os på at være til rådighed når du har behov for det.

Privat
Vi yder rådgivning indenfor udvalgte af privatlivets forhold. Vores udgangspunkt er din livsituation og de opgaver du har brug for en løsning på eller vejledning til. Hos os er du altid sikret uafhængig rådgivning i øjenhøjde – når du har brug for det. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har behov for en gratis og uforpligtende vurdering af din situation eller uformel drøftelse af dine ønsker, hvad end det drejer sig om bolig, arv eller arbejde.

 

Ring gerne og få en uforpligtende snak på 70 60 12 10