Adecco - vi er ét af Danmarks førende vikarbureauer!

Hos Adecco arbejder vi hver dag på at skabe det helt rigtige match mellem kandidater og vores kunders projekter.

Vores vigtigste opgave er at lytte til og imødekomme ønsker og krav fra vores forskellige relationer, uanset om der er tale om kunder, kandidater, leverandører eller en anden samarbejdspartner.

En kandidat skal besidde de rette kompetencer og passe ind i arbejdsmiljøet for at trives. Dette er en af de nøglefaktorer, som er med til at gøre alle parter tilfredse med matchet. Det er lige præcis det, som vi brænder for hos Adecco!

Vi har afdelinger i hele Danmark. Dette gør, at vi har et bredt overblik og et dybdegående kendskab til de forskellige lokale miljøer rundt omkring. Samarbejdet på tværs af vores afdelinger og vores forskellige fagområder gør os i stand til at finde de helt rette løsninger - hurtigt og effektivt!

Vi formår at finde dig og din virksomhed den rette medarbejder, som både besidder de rette kompetencer og tilmed er motiveret til at skulle udføre de opgaver, der venter vedkommende hos jer. Uanset hvilket behov du og din virksomhed har, kan vi via vores funktionelle system hurtigt finde frem til det rette match til jer. 

Vi kan åbne de rette døre for dig, der står og leder efter nye og spændende udfordringer på arbejdsmarkedet. Uanset hvilken karrierevej, du drømmer om, skal vi nok finde en løsning. Da vi har samarbejde med alt fra store og globale organisationer til små og lokale virksomheder, kan du afprøve dig selv inden for en masse forskellige brancher og niveauer. Du kan få fastansættelse, projektansættelse eller ansættes til at løse både store eller små opgaver.

Lad os hjælpe dig godt på vej - kontakt en af vores jobkonsulenter og bliv inspireret!

 

 


Følg med på Facebook