27. marts 2019

Workshop for privatpersoner hos BedreDIG

Vil du investere i dig selv og din egen personlige udvikling? Vil du udfordre din tankegang og adfærd? Vil du i det hele taget arbejde på at blive en endnu bedre udgave af dig selv? Så læs med her.

Lørdag d. 11. maj 2019 afholder indehaveren af BedreDIG, René Sehested, en workshop i Odense, hvor der er fokus på personlig udvikling, forandring, målsætning og mental sundhed.

Workshoppen er iværksat for at hjælpe dig med at få gjort tanker til handling. 

Hvad kan du ifølge René Sehested forvente af arrangementet?

En masse viden, positiv energi, motivation, inspiration og et energi boost, som du kan leve længe på. Styrket tro på egne evner og øget selvtillid til at handle på dine drømme og mål.

Der vil være en del fokus på vores tankegang og indstilling, når vi skal ændre eller opnå noget.

Arrangementet er til dig, der vil investere i din egen personlige udvikling og have ny relevant viden, som du kan benytte i eget liv. Formålet er ligeledes at inspirere og give brugbare metoder til at have det godt med dig selv og din mentale sundhed og trivsel.

​​Workshoppen er en kombination af relevant viden, inspiration, eksempler og metoder. Der vil undervejs være små øvelser til deltagerne, hvor man har mulighed for at arbejde med sine egne tanker og adfærd. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, åbne dialog, dele erfaringer og holdninger samt sparre med de øvrige deltagere.

Hvad får du? 

- 2,5 timers workshop inklusiv en kort pause på ca. 15 min.

- Viden, inspiration og brugbare værktøjer og metoder. 

- Vand, frugt og sunde snacks

- Papir og kuglepen til rådighed

Dato og tid 

Lørdag d. 11/5-19 kl. 9.30-12.00. 


Du kan læse mere om BedreDIG og begivenheden på BEST OF Fyn.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også