10. marts 2022

Winemakers - En kulinarisk aften på Flakhaven

Forkæl dine sanser og smagsløg, når Flakhaven Gastro den 12. marts afholder et kulinarisk arrangement i samarbejde med H.J. Hansen, hvor de byder på 5 retter og snacks, der alle er parret med de bedste vine.
 
Få en oplevelse udover det sædvanlige, når der bydes på både fisk, asiatisk, fransk, fedme & kød - og naturligvis en masse kærlighed.
 
Flakhaven Gastro har allieret sig med deres bedste kompagnon H.J. Hansen, som sørger for sublime vine, der matcher maden helt perfekt. Oplev blandt andet vine fra Bordeaux, Alsace & Bourgogne.
 
Prisen for aftenen er 995,- pr. kuvert, og booking kan ske gennem følgende link: https://flakhavengastro.superbexperience.com/.../experience

Hvis du vil med til denne udsøgte aften, så skal du være hurtig - der er nemlig et begrænset antal billetter!
 
Aftenens menu
Snacks:
- Jomfruhummer & Jordskok
- Ørredrogn & Creme Double
- Selleri & Gammel Knas

- Marchese Antinori Cuvee Royal Sparkling, D.O.C.G., Marchese Antinori, Italien
- Champagne Lancelot Royer Cuvee de Reserve R.R., AOP, Earl Champagne P. Lancelot, Frankrig
 
1. Servering:
Musling & damp
- Blå - Kniv - Hjerte - Fløde med fløde - Pernod
 
2020 Conte della Vipera Bianco, IGT, Castello della Sala, Umbrien, Italien
2020 Château de Cérons Graves Blanc, AOP, Château de Cérons, Bordeaux, Frankrig
 
2. Servering:
Asiatisk & varme
Kulmule - Kammusling - Citrongræs - Ingefær - Soya - Ponzu
 
2018 Mezzo Braccio Bianco, IGT, Tenuta Monteloro, Italien
2019 Meyer Fonne Riesling Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace, Frankrig
 
3. Servering:
Fransk & ægte
 
Torsk - Østershat - Kantarel - Trompet - Spinat - Sauce Mousseline
 
2019 Pietrabianca Chardonnay, D.O.C., Tormaresca, Italien
2018 Rully Blanc, Premier Cru, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig
 
4. Servering:
Skov & fedme
 
Skovdue - Foie gras - Pommes fondant - Sauce demi glace
 
2019 Achelo Cortona Syrah, D.O.C., Tenuta la Braccesca, Italien
2019 Vacqueyras Rouge, AOP, Domaine des Genets, Maison Delas Freres, Rhone, Frankrig
 
5. Servering:
Marv & kød
 
Okse - Marv - Beder - Pommes rösti - Sauce Bordelaise
 
2018 Botrosecco, D.O.C., Le Mortelle, Italien
2013 Château Plince, AOP, Château Plince, Pomerol, Frankrig

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også