18. maj 2018

WeCoverYou søger medarbejder

Selvom der allerede findes 10 WeCoverYou-butikker rundt i landet, har det over længere tid været et mål for indehaver af WeCoverYou, Johnny Nielsen, at åbne WeCoverYou-butik i hjertet af Assens. Et problem for Johnny har det dog været, at han endnu ikke har kunnet finde den rette medarbejder med evnerne til kvalificeret at kunne reparere tablets. Derfor søger Johnny stadig intenst efter en person, der kan løfte opgaven:

- Vi søger en tekniker, som har de rette evner til at kunne reparere iPhone- og iPad-enheder. Ud over at fungere som reparatør kommer vedkommende til også at blive butiksansvarlig for vores kommende nye butik i hjertet af Assens. Den rette medarbejder til stillingen har naturligvis erfaring med reparation af iPad og iPhone, forklarer indehaver af WeCoverYou, Johnny Nielsen.

Kender du én, en sådan stilling hos WeCoverYou kunne være interessant for? Så giv Johnny Nielsen og WeCoverYou et praj herom. WeCoverYou er specialiserede i at reparere iPhone, iPad, Macbook samt mange andre former for enheder. 

Læs mere om WeCoverYou og dets kontaktoplysninger på virksomhedens profilside her på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også