6. august 2018

VVS Ekspressen – Ugens Virksomhed i Odense, uge 32 – 2018

Da Gert Tofte og hans kompagnon grundlagde VVS Ekspressen i 2001, var det lysten til at være selvstændig, der gjorde, at beslutningen blev taget. Gert selv havde et mål om at drive eget firma og om at ville gøre det bedre end alle andre. Siden grundlæggelsen er det gået én vej for VVS Ekspressen, og det er frem.

Specialister inden for VVS- og blikkenslagerarbejde

Når man tager firmanavnet i betragtning, kan det ikke komme bag på nogen, at VVS Ekspressen er skarpe til VVS- og blikkenslagerarbejde. Med over 17 års erfaring har Gert og resten af virksomheden opbygget gode evner indenfor feltet. Visse dele af arbejdsprocessen er VVS Ekspressen dog særligt gode til.

- Vi er naturligvis gode til almindeligt VVS-arbejde og energioptimering, og særligt sådan noget som varmepumper, pillefyr, fjernvarme, naturgas og badeværelser vil jeg kalde os specialister inden for. Blikkenslagerarbejde er også noget, vi mestrer, forklarer Gert Tofte – nuværende indehaver af VVS Ekspressen.

Gert har i dag fem ansatte, hvoraf flere af disse har fulgt ham i over ti år. Gert er glad for sine ansatte og gør det klart, at disse naturligvis er grunden til, at han kan drive VVS Ekspressen, som han nu kan.

Bedst til små og mellemstore kunder

Kendetegnende for VVS Ekspressen er, at virksomheden i allerhøjeste grad arbejder med små og mellemstore kunder – altså privatpersoner og diverse små og mellemstore erhvervskunder. Skulle VVS Ekspressen være heldige at få en større opgave stillet, siger Gert dog ikke nej til det.

- Vi er særligt gode til små og mellemstore kunder. Nogen firmaer snakker kun om de store kunder og de store ordrer. Jeg vil meget hellere beskæftige mig med de små og mellemstore kunder. Skulle vi blive tilbudt at lave en større opgave, siger jeg selvfølgelig ikke nej til det. Vi arbejder dog typisk kun med entreprise fra to millioner-prisstørrelsen og ned efter – det er det, vi skide gode til, udtrykker Gert Tofte.

Man kan regne med VVS Ekspressen – kunder behandles ens

Når du benytter dig af VVS Ekspressens hjælp, kan du være sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde. Du kan herudover stole på, at kunder behandles lige, og at ingen forfordeles.

- Vi laver et godt stykke arbejde, og kunder kan regne med os. Vi gør derudover meget i, at vi behandler kunder ens, for hvis man ikke har en tilfreds kunde, har man ikke en kunde. En aftale er en aftale, når du benytter dig af vores hjælp, beskriver Gert.

Gert gør det ydermere klart, at VVS Ekspressen har stort fokus på at følge op på kunder, således de på denne måde sikrer sig en gennemført service. Med et fokus på fortsat kvalitet samt ens og opfølgende kundebehandling vil Gert fremover ligeledes drive VVS Ekspressen. 

Læs mere om VVS Ekspressen på VVS-firmaets profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

VVS Ekspressen
Fynshovedvej 292
5380 – Dalby
Tlf: +45 63 32 60 61
vvsekspressen@mail.dk
https://vvsekspressen.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også