12. november 2018

Vin & Vin Odense – Ugens Virksomhed i Odense, uge 46 – 2018

Indehaver af Vin & Vin Odense, Palle Blessing, har siden sekstensårsalderen været en fast del af salgsbranchen. Efter over 17 år som ansat i Kvickly tog Palle tilbage i marts beslutningen om at få egen vinbutik. Palles store interesse for vin i kombination med konen, der ikke gad høre mere på Palles mange overvejelser frem og tilbage, var, hvad der gjorde, at Palle kunne åbne Vin & Vin Odense d. 1. marts 2018.

Har valgt at arbejde med det, der interesserer ham allermest

Efter at have været en del af salgsbranchen stort set hele sit liv tog Palle tilbage i marts beslutningen om at åbne egen vinbutik. Palle har i størstedelen af sit liv haft en stor interesse for vin. Netop dette gjorde, at vinpassionerede Palle valgte at gøre sin store og personlige interesse til sit arbejde.

Efter mange år i Kvickly havde jeg brug for at prøve noget andet. Jeg har altid haft en kæmpe interesse for vin, og så havde jeg sparet nogle penge op. Da min kone til sidst ikke gad høre på alle mine overvejelser frem og tilbage, gav hun mig det sidste spark til, at jeg fik åbnet Vin & Vin Odense, fortæller Palle.

Vin & Vin Odense-indehaveren nyder at arbejde med vin og spiritus hver evig eneste dag, og kontakten med butikkens kunder er en stor og daglig motivation.

Personlig og bundærlig betjening

Gennem Palles mange år i salgsbranchen har det været alfa og omega for ham, at betjeningen, som han giver sine kunder, både er personlig og bundærlig. Kunder skal gå ud med det rigtige produkt. At det er kundens behov, der dækkes, gør nemlig, at kunder kommer igen.

Den betjening, som du får hos mig, er meget personlig og bundærlig. Det vil du også se, hvis du kigger på min Facebook-side og ser, hvor mange der giver mig positive tilkendegivelser for min måde at betjene dem på. Jeg vil kunne se mine kunder i øjnene dagen efter. Jeg er super behagelig, og jeg giver en sjov betjening. Jeg er vist det, man kalder ’hr. og fru Danmark’-typen, beskriver Palle.

Indehaveren af Vin & Vin Odense bliver glad, når der kommer nye kunder ind ad døren. Han glædes dog i endnu højere grad, når kunder kommer igen og roser for ham for hans tilgang og måde at drive vin- og spiritusbutik på. På denne måde får Palle det nemlig bekræftet, at han har gjort sit arbejde godt.

Et stort udvalg af specielle og anderledes vine

Det, der kendetegner Palles udvalg af vin og spiritus, er et fokus på de mere almindelige vine samt et særligt fokus på de specielle og anderledes slags. Palle, der også er dækket godt ind, når det kommer til gin og rom, glæder sig til de næste to måneder, hvor der skal købes ind til jul og julegaver, og hvor butikken således bliver ekstra travl.

- Jeg har både de mere almindelige vine fra Frankrig og Spanien, og så har jeg afstikkerne – de lidt mere specielle og anderledes vine – som eksempelvis amerikanske, mexicanske, østrigske og tyske vine. Jeg prøver at blande både almindelige og anderledes vine, så mit udvalg er mest muligt interessant. Dette gælder også gin og rom, hvor jeg har masser af gode flasker til 200 – 400 kr. stykket – altså noget, der er oplagt som julegaver og til julekomsammener. Det næste stykke tid bliver rigtig travlt, men det er kun noget, der gør, at jeg glæder mig endnu mere, slutter indehaveren af Vin & Vin Odense.

Hos Palle og Vin & Vin Odense har man lige nu flere gode juletilbud på hylderne. Du kan blandt andet få vinene, balsion, LaCave og L.A. Cetto, til op til 199 kroner stykket - én kasse af hver af disse koster 600 kr. Er du mere til rom, er det oplagt at kigge mod butikkens 50cl-Mezclado-rom, som fås til 299 kroner - dette gældende hele tre forskellige varianter. Begge tilbud gælder i uge 46 og 47. 

Læs mere om Vin & Vin Odense på vin- og spiritusbutikkens profil her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Vin & Vin Odense
Rugårdsvej 234 b – 5210 Odense 
Tlf: 28 15 03 41
odense@vinogvin.dk                
https://www.vinogvin.dk 
https://www.facebook.com/vinogvin/

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også