13. februar 2020

Ugens Virksomhed - Bryggeriet Flakhaven, Uge 7 - 2020

Bryggeriet Flakhaven - en oplevelse for alle

Bryggeriet Flakhaven er et bryggeri med et bredt udvalg af special øl - beliggende i hjertet af Odense. Bryggeriet Flakhaven indgik, inden de nuværende ejers overtagelse i juni 2016, i en kæde med Hereford. Siden overtagelsen er Bryggeriet Flakhaven vokset. De er blevet til en lille familie på 6 fastansatte, udover ejerne og 10 reservetjenere, samt opvaskere. Sammen danner de grobund for et bryggeri, der ønsker at give den komplette 'Bryggeri-oplevelse' -  forbundet med deres fælles kærlighed for god mad og fremragende øl!

Passion og drømme

Da ejerne overtog Bryggeriet Flakhaven, var det ikke erfaringen, der bar dem frem. Det var blot en drøm, der blev til virkelighed. Stedet blev nemlig købt uden nogen form for kendskab til restaurationsbranchen. En kæmpe passion for øl, samt to ildsjæle var altså præcis det, der dannede grobunden for Bryggeriet Flakhaven - som i dag rummer alt det bedste fra 'bryggeri-verdenen'.

Et sted der spænder bredt

Ejernes passion for øl har været med til at sørge for, at Bryggeriet Flakhaven kan rumme unge, såvel som gamle. En interesse for øl og et åbent sind er alt, hvad der skal til for at skabe et fællesskab som dette. Deres målsætning er, at brygge god øl og lave mad med øl, samt mad som passer til øl - hvor der er plads til alle, og alle føler sig velkomne. Derfor har de også løbende fokus på arrangementer, der er SU-venlige, så de dermed kan tiltrække det yngre publikum. Samtidig er der også det mere 'modne' publikum, som værdsætter god mad og sætter pris på god stemning, samt deres brede udvalg af øl. Bryggeriet Flakhaven spænder altså bredt - og har plads til alle!

Deres drive

Bryggeriet Flakhaven har altid fokus på hver enkelt gæst, så alle går derfra med den komplette 'Bryggeri-oplevelse' og forhåbenligt et "På gensyn!". De går altid glade hjem, hvis de ved, at deres gæster er gået derfra glade og tilfredse. For at skabe den komplette 'Bryggeri-oplevelse' sørger de for, at stedet altid emmer af god stemning og en følelse af, at man får meget mere end bare en øl. Indretningen er stærkt præget af dette, da man f.eks i midten af restauranten vil se gamle kobberkedler, som stadig benyttes til brygningen af deres øl. Du får altså det hele med, når du ligger vejen forbi Bryggeriet Flakhaven!

BeeWino

Omend du kommer for at spise en middag eller blot drikke en øl - eller 10, er Bryggeriet Flakhaven stedet, da de både råder over deres føromtalte restaurant i overetagen, samt BeeWino, der befinder sig i deres hyggelige kælder, hvor de har en øl- og vinbar, der holder åbent til kl. 00.00 hver torsdag og kl. 02.00 hver fredag-lørdag. De rummer altså alt fra en hurtig 'hverdags-bajer' til en 'det-er-weekend-bajer' med gutterne eller veninderne!

Aktuelle tilbud

Hver torsdag holder de “Tørstig Torsdag” mellem kl. 20-22 med tilbud på både øl, vin og shots! I øjeblikket holder de desuden - som noget nyt også “Fredagsbar” mellem kl. 16-20, hvor man kan få en fyraftensøl, vin og/eller drink til en ekstra god pris! Begge disse arrangementer foregår i BeeWino. Så hvis man mangler en undskyldning for at få en øl hos Bryggeriet Flakhaven - så er “Tørstig-Torsdag" eller "Fredagsbar" en god start!

Fremtiden

Hvis man spørger Bryggeriet Flakhaven hvilke 3 ord, der beskriver dem bedst, så er STEMNING, OPLEVELSER og KVALITET de tre første ord, der falder dem ind. Stedet blev til ved hjælp af to ildsjæles passion for øl - og troen på at en øl kan meget mere end bare at smage godt! Hos Bryggeriet Flakhaven er en øl grobund for en unik oplevelse, som rummer alt fra god stemning til fantastisk gæsteservice udover det sædvanlige. Den kom til pga. troen på at man skal gøre, hvad man er god til - og det gør Bryggeriet Flakhaven uden tvivl på bedste vis!

Ønsker du at se mere til Bryggeriet Flakhaven, så gå ind og følg dem på deres Facebookside her eller besøg deres hjemmeside her...

Kontaktinformation:

Bryggeriet Flakhaven,

Flakhaven 2, 5000 Odense C

Tlf.: +45 66 12 02 99

Email: info@flakhaven.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også