7. december 2018

Ud af huset-nytårsmenu fra Druen & Bønnen

Druen & Bønnen har sammensat en ”ud af huset” nytårsmenu, som giver anledning til mindre tid i køkkenet, og mere tid til hygge med venner og familie, uden kompromis med glæden ved smagen af en festlig nytårsfejring.

Menuen pakkes i simpel engangsemballage, og der medfølger en udførlig vejledning til tilberedning og anretning. Du skal blot sørge for adgang til køl, ovn og komfur, service til anretning/spisning, et festligt nytårsbord og ikke mindst et godt selskab.

MENUEN

FORRET:

Salat af citrusmarinerede rømørejer og letrøget torsk i sprød filokurv 
med intens tomatmayo, saltet agurk og syltet gulerod

HOVEDRET

Medaljon af oksehøjreb og sprød pommes duchesse
med bagt græskar og kraftig Madagaskarpeber sauce. 
Hertil vinterkål med tranebær vendt i honning- og sennepsvinaigrette

DESSERT

Panna cotta med champagne, mango coulis og krystalliseret hvid chokolade 
samt lyse og mørke trøffelkugler med guldstøv

NATMAD

Løgsuppe med ostecrouton

Prisen pr. kuvert er kr. 399,- og minimum antal pr. bestilling er 4 kuverter. 

Læs mere og bestil din nytårsmenu her og læs mere om Druen & Bønnen på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også