10. december 2018

Tryde Andrés - Ugens Virksomhed i Odense, uge 50 - 2018

Tryde Andrés, der er at finde på Kongensgade i hjertet af Odense, er en del af en samlet og familieejet kæde af dametøjsbutikker, der blev skabt af en mand ved navn Tryde Andrés helt tilbage i 1934. Hos Tryde Andrés kan du få alt i designerlingeri, -tøj, -badetøj, -nattøj, -strømper og -homewear til kvinder i alle aldre. Ud over at købe mærkevareprodukter hjem fra blandt andet Calvin Klein, PrimaDonna, Triumph og Gustav, er Tryde Andrés egenproducerende med mærket, Missya.

En multibrandbutik drevet af passionen for kvindetøj 

Siden grundlæggelsen i 1934 er Tryde Andrés blevet drevet af passionen for designerlingeri og -tøj til kvinder. Produkterne, som du finder i Tryde Andrés-butikkerne og på kædens webshop, er en blanding af tøj fra kædens eget mærke, Missya, kombineret med tøj fra forskellige mærkevareproducenter. 

- Noget af det, der kendetegner os, er, at vi er en multibrandbutik, der samler et udvalg af produkter fra både vores eget mærke, Missya, som vi ejer 50 procent af, og så kombineret med forskellige af andre anerkendte brands som Calvin Klein, PrimaDonna, Triumph og Gustav, beskriver Mogens Andrés, der blandt andet er marketingansvarlig hos Tryde Andrés.  

Tryde Andrés beskæftiger over 30 ansatte henholdsvis i og ’bag om’ kædens tre butikker, som er at finde på Kongensgade og i Rosengårdscenteret i Odense samt i Svendborg.  

Flere medarbejdere end de fleste giver højt serviceniveau 

Modsat hvad man formentlig oplever i flere andre fysiske butikker, prioriterer Tryde Andrés højt at have mange medarbejdere tilstede i kædens fysiske butikker. Herigennem ydes den højeste service nemlig.  

- Grunden til at vi overhovedet vælger at have fysiske butikker er, at vi har et mål om at yde den højeste service. Personlig betjening er det vigtigste for os, og dette får vi ved at have et højere antal af medarbejdere på arbejde, end hvad man normalt ser i fysiske butikker. Herigennem skal kunder nemlig ikke vente  at blive betjent, og givne medarbejder har tid til at fordybe sig i den enkelte kunde, beskriver Mogens Andrés. 

Kendetegnende for medarbejderne i Tryde Andrés fysiske butikker er, at de alle er specialuddannede til opgaven. De er i stand til at finde den rigtige BH og det mest passende tøj til kvinder i alle aldre. 

Afholder julekonkurrence med præmier for 52.500 kroner 

Tryde Andrés fejrer julen med en stor adventskonkurrence, i hvilken de udlodder gavekort for hele 52.500 kroner. Der er tale om i alt 150 gavekort til en værdi af 350 kroner stykket.  

- Jamen i forbindelse med julen kører vi lige nu en adventskonkurrence, hvor vi gennem hele julen og starten af nytår giver 150 gavekort af 350 kroner ud til dem, der tilmelder sig vores nyhedsbrev på www.trydeandres.dk/advent, slutter Mogens Andrés.  

I over 84 år har Tryde Andrés været i fremgang. Fokus for fremtiden og det, som butikken skal fortsætte sin positive fremgang på, er serviceniveauet og dets loyale kunder, der ved, hvad kæden står for.  

Læs mere om Tryde Andrés på tøjbutikkens profilside på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer 

Tryde Andrés 
Kongensgade 20, 5000 Odense  
Tlf: 66 12 53 40 
www.trydeandres.dk  
https://www.facebook.com/TrydeAndres/ 

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også