3. juni 2019

TRAP+ er Ugens Virksomhed, uge 23 – 2019

TRAP+ er et af områdets stærkeste samarbejdspartnere når det kommer til el, vvs, ventilation, alarm, tele/data og blik. Virksomheden står stærkt indenfor alle 6 kompetencer, og med så mange arbejdsområder samlet under ét tag, kan virksomheden hjælpe deres kunder med alt, hvad de har brug for. TRAP+ har travlt, men de glemmer ikke at holde fokus på deres kunder og medarbejderne – og desuden støtter virksomheden også i lokalsamfundet.

Mange kompetencer under ét tag 

Med rødder tilbage fra 1952 er TRAP+ en virksomhed med lange traditioner. Kært barn har mange navne, og gennem tiden har virksomheden heddet både Karl Trap Christensen, Trap Christensen & Søn, Trap-EL og kendes på nuværende tidspunktet under navnet TRAP+. Navneskift gennem tiden har hængt sammen med skiftende ejere og dertil skiftende spidskompetencer. Den nuværende indehaver af virksomheden, Jesper Blaaberg, startede som lærling i Trap-El i 1996, og i 2005 købte han firmaet af sin læremester Sven Trap.

Der er sket meget siden virksomhedens grundlæggelse, ikke mindst i forhold til virksomhedens kompetenceområder. Karl Trap Christensen, grundlæggeren af virksomheden, startede som el-installatør, gas og vandmester, og i de følgende år var der stort fokus på disse områder og i særdeleshed el-arbejdet. Da Sven Trap Christensen fik taget installatøreksamen, blev han kompagnon i virksomheden, og det var samtidig her, at navnet blev skiftet til Trap Christensen & Søn. Karl fik nyt arbejde som elektriker, og da der nu kun var kompetencer til at lave elinstallationer i virksomheden, blev navnet skiftet til Trap-El.

Den nuværende indehaver af virksomheden, Jesper Blaaberg, købte Trap-El i 2005, og siden da er kompetencerne i virksomheden langsomt blevet udvidet. Først blev der tilføjet VVS-kompetencer, derefter blev el-arbejdet udvidet med alarmer, overvågning og hårde hvidevarer. Sidenhen, med overtagelse af ventilationsfirmaet Vetek Ventilation, fik virksomheden igen udvidet kompetencerne. El-arbejdet blev i 2011 igen udvidet, denne gang til også at inkludere Tele/Data. Senest er kompetenceområdet blikkenslager blevet tilføjet hos TRAP+, og det betyder, at virksomheden i dag har 6 stærke kompetencer under ét tag: El, VVS, Ventilation, Alarm, Tele/Data og Blik.

I sandhed en virksomhed under udvikling

Selvom TRAP+ har udviklet sig med hastige skridt over de sidste 67 år, så stopper udviklingen ikke her. TRAP+ har for ganske kort tid siden ansat to gas- og varmepumpeteknikere, så de nu igen har egne teknikere indenfor dette område i virksomheden. Det er blot et eksempel på den fortsatte udvikling, der sker hos TRAP+, som ikke stopper med at tænke fremadrettet. TRAP+ søger med jævne mellemrum nye medarbejdere og nye kompetencer, så de altid kan levere den bedste kvalitet til deres kunder:

- Vi er meget stolte af, at vi kan tilbyde så mange forskellige ting til vores kunder. Vi har gennem årene udviklet os rigtig meget, og det fortsætter vi med. Vi har eksperter inden for alle de felter vi arbejder med, og vi tilbyder også at stå for hele entreprisen, ja man kan sige, at vi tilbyder vores kunder hele pakken, fortæller indehaver af TRAP+, Jesper Blaaberg.

Arbejdsmiljø

Jesper, indehaver af virksomheden, er godt klar over, at det kræver gode medarbejdere, hvis man skal kunne levere god kvalitet til tiden:

- Vi er meget afhængige af vores dygtige medarbejdere, og derfor har vi også hele tiden fokus på dem. Vi vil altid gerne kunne give vores kunder, hvad de har brug for, og det er vigtigt for os at vi altid udfører vores arbejde i højeste kvalitet og til den aftalte tid. For at det skal være muligt, skal vi også have nogle dygtige medarbejdere, og det er vi meget bevidste om! Vi tror på, at tilfredse medarbejdere betyder glade kunder – og det er jo det, vi er her for.

Virksomheden gør meget for at sikre, at de ansatte har et godt arbejdsmiljø, så de ansatte får lyst til at blive ved med at arbejde for TRAP+. Det er der måske mange virksomheder, der kommunikerer udadtil, men hos TRAP+ bliver det også praktiseret i virkeligheden. Det gør virksomheden blandt andet ved at tilbyde rygestopkurser til de ansatte. TRAP+ har hver dag fokus på sundhed og arbejdsmiljø samt de ansattes ve og vel.

Kontakt Jesper Blaaberg og TRAP+

Adresse: Mandal Allé 10, 5500 Middelfart
Telefon: 6441 0530
Hjemmeside: www.trap-el.dk
Facebook: https://www.facebook.com/TrapMiddelfart

Læs mere om TRAP+ på BEST OF Fyn lige her.

Skrevet af:
Sabrina Lynge Nielsen
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også