30. april 2018

top-matting - Ugens Virksomhed i Odense, uge 18 - 2018

Det er de færreste, der går og tænker på, hvor væsentligt det er at have en højkvalitetsmåtte i sin virksomhed. Sådan er tankegangen ikke hos top-matting. Hos top-matting er man klar over, hvor afgørende det er for virksomheder at have de bedst mulige måtter, således man sikrer en ren virksomhed og tilmed sikkerheden for sine medarbejdere.

Sælger måtter til flere formål

I mange virksomheder er måtter højst sandsynligt ikke noget, man bruger helt vildt meget tid på at tænke på i dagligdagen. Sådan er det ikke hos Per Møller Hansen, der er indehaver af top-matting. Hos top-matting er man klar over, hvor vigtigt det er for virksomheder at have måtter af højeste kvalitet.

- Jeg tror ikke, der er mange folk, der står op om morgenen og tænker, at ’i dag skal jeg købe en måtte’. Som virksomhed er det dog afgørende, at man har måtter af højeste kvalitet – både i forhold til renlighed men så sandelig også i forhold til sikkerhed. Vores mission er at gøre virksomheder og institutioner bevidste om, hvor vigtigt det er at have måtter af høj kvalitet, beskriver Per Møller Hansen.

Top-matting beskæftiger sig med salg af måtter og tilhørende renseprodukter til alle typer af virksomheder og institutioner. De måtter, top-matting sælger, er af så høj kvalitet, at udskiftning ikke er påkrævet før efter tre år. Flere af de produkter, top-matting sælger, er tilmed Svanemærkede.

Kvalitetsmåtter produceres af en europæisk producent

De måtter, som top-matting tilbyder sine kunder, får måttesalgsfirmaet fra en stor europæisk producent, der er kendt for at fremstille måtter under skarp kontrol og med certificerede kvalitetsprodukter. For Per Møller Hansen og hans ansatte er bæredygtigheden og sikkerheden afgørende. Af netop denne grund er det, at man helt bevidst har valgt at handle med en producent, der går meget op i dette.

- Bæredygtighed og sikkerhed er et vigtige elementer for os. Den rigtige højkvalitetsmåtte tager skidtet, inden man går ind i butikken eller i virksomheden. Den rigtige højkvalitetsmåtte sørger for, at medarbejdere ikke opslides af stående arbejde. Den rigtige måtte sikrer tilmed, at der ikke sker faldulykker. Derfor er det vigtigt for os, at det er måtter af høj kvalitet, som vi sælger, slår Per Møller Hansen det fast. 

ugens-virksomhed/top-matting/matting-web.jpg


Kunder får individuelle og skræddersyede løsninger

Når kunder henvender sig til top-matting, sørger man altid for, at hver kunde betjenes individuelt. Top-mattings producent og leverandør er meget fleksibel, og dette gør, at måttesalgsfirmaet kan levere yderst skræddersyede løsninger til sine kunder.

- Når en virksomhed siger, at de skal bruge x antal meter eller kvadratmeter måtte, så har vi mulighed for at tilrettelægge vores produkter ud fra det. Den producent, som vi får vores produkter fra, er meget fleksibel. De laver specielle måtter og måtter, der tåler meget mere end, hvad de billige og normale måtter gør. På denne måde kan vi tilrettelægge vores løsninger fuldstændig efter kundens behov. Derudover får kunder fire års garanti på de måtter, vi leverer.

Blandt mange andre af top-mattings kunder befinder sig Middelfart Sparekasse samt Kvickly-forretninger og idrætscentre rundt omkring. Som eksempel på den høje kvalitet, man får i måtter fra top-matting, kan det nævnes, at Kvickly Middelfart har deres måtter i hele tre år, før de kræver udskiftning, og dette på trods af at butikken besøges af cirka 2000 mennesker dagligt. 

ugens-virksomhed/top-matting/crossgrip---soenderborg-skov-002-web.jpg

 

Indehaver med 40 år i salgsbranchen

Når man handler hos top-matting, handler man med en virksomhed, hvis indehaver har over 40 år i salgsbranchen. Med en fortid som salgsdirektør i et stort amerikansk firma ved Per Møller Hansen, hvordan man driver en forretning, der giver glade og tilfredse kunder.

- Jeg har gang i en masse forskellige ting og har ingen planer om at ville holde. Jeg holder af beskæftigelsen med både top-matting og de andre ting, jeg har gang i, og det vil jeg bestemt fortsætte med, slutter Per Møller Hansen.

Top-matting vil mange år i fremtiden blive ved med at levere højkvalitetsmåtter til sine mange erhvervskunder.

Læs mere om top-matting på virksomhedens profilside her på BEST OF Lillebælt

Kontaktinformationer

top-matting
Fynsvej 60
5500 – Middelfart
Tlf: 25 70 40 64
salg@top-matting.dk 
https://www.top-matting.dk/ 
https://www.facebook.com/topmatting/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også