3. maj 2019

Tilbud på træning hos LOOP Fitness

Overvejer du at begynde at træne?

Hos LOOP Fredericia og LOOP Strib-Middelfart kan du lige nu få de første 30 dages medlemskab til kun 99 kr. Du får oprettelsen til 0 kr. og et armbånd til tracking af din træning.

LOOP Fitness er et unikt cirkeltræningskoncept, der sikrer dig velafbalanceret træning af hele kroppen på kun 24 minutter. Selve træningen er en unik kombination af øvelser, som udføres på 16 fitnessmaskiner opstillet i en cirkel. De 16 nøje udvalgte maskiner giver tilsammen en effektiv træning af både muskelstyrke og kondition.

Når du har taget to runder i cirklen, er der gået 24 minutter, og det er faktisk nok! På de 24 minutter er hele din krop trænet effektivt igennem, og du kan have god samvittighed over din indsats. 

LOOP er for dig - uanset din alder, vægt, højde eller form. Her er træningen enkel og overskuelig, stemningen afslappet og spejlene gemt langt væk.

Med tilbuddet lige nu får du, som tidligere nævnt, et armbånd til tracking af din træning i LOOP. Det er muligt at tracke din træning på alle maskinerne i LOOPs centre med den nye Beefit Tracker teknologi.

Med Beefit kan du tracke hver træning og se antallet af løftede kg, gentagelser, forbrændte kalorier og mere.

Trackingen foregår helt enkelt ved, at man under sin træning bærer et ur eller armbånd, som indeholder tracking teknologien. Ved træning holdes armbåndet/uret hen til en Beefit-skanner på hver maskine, inden man går i gang med at træne. Dermed registrerer Beefit data omkring din træning.

Al træningsdata opsamles i den gratis Beefit-app, som giver dig et detaljeret overblik over dine træningsresultater. Nemt, sjovt og motiverende!

Brug Beefit til at sætte mål for din træning og følg din udvikling i den gratis app. Eller konkurrér med din træningsmakker om, hvem der opnår de bedste resultater.

Gælder nye medlemmer til og med den 14. maj 2019. Betaling skal ske med betalingskort.

Læs mere om LOOP Fitness Fredericia og LOOP Fitness Strib-Middelfart.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også